Celeron J3060 Sisteme uygun Linux işletim sistemi

Sweet Johnson

Decapat
Yer
İzmir / Bornova
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sistemim:
Celeron J3060 1.6 GHz işlemci
4 GB DDR4 1600 MHz RAM
1 GB Intel HD Graphics ekran kartı

Bugüne kadar sürekli işletim sistemi değiştirdim. Bir sürü Windows kurdum. Şimdi de Linux dağıtımlarından birini denemek istiyorum. Sistemim yukardan belirttiğim gibi düşük. Buna uygun Linux işletim sistemi hangisi? Ayrıca Linux’un nasıl kurulacağı hakkında hiçbir fikrim yok. Biri bana öğretebilir mi? Windows kurmayı biliyorum da Linux’u daha önce hiç kurmadım.

Mint ile baslamani oneririm. Kullanim kolayligi one cikarilan bir dagitim. Youtube uzerinden kurulum vdeolarina ulasabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mint ile baslamani oneririm. Kullanim kolayligi one cikarilan bir dagitim. Youtube uzerinden kurulum vdeolarina ulasabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkür ederim. Deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı