Celeron N3060 laptopa Windows 10 mu başka OS mu kurulmalı?

Son düzenleme:
Zorin OS nasıl olur hocam? Son karar aşamasındayım.
O da güzeldir, Zorin OS daha fazla kişiselleştirilebilir. Çok benzer sayılırlar. Valla ben Mint derdim ama siz hangisi daha güzel görünüyorsa seçebilirsiniz.

Tiplerine bakacagim en son. Kullanım kolaylığı hangisinin daha fazladır yeni geçecek biri icin.
İkisi de yeni geçiş dağıtımlarıdır, kullanıcı dostulardır. Pek bir şey farketmez ama ben Mint diyorum.

İkisi de yeni geçiş dağıtımlarıdır, kullanıcı dostulardır. Pek bir şey fark etmez ama ben Mint diyorum.

Tamam teşekkürler hocam çok yardımcı oldunuz.

İkisi de yeni geçiş dağıtımlarıdır, kullanıcı dostulardır. Pek bir şey fark etmez ama ben Mint diyorum.

Hocam son soru şimdi ben format atsam şu an yabimda fare yok laptopa atacağım mouse pas caklisir mi driverlari kendim mi indirmeliyim. Otomatik indiren bir uygulama var mı?

Son düzenleme:
Tamam teşekkürler hocam çok yardımcı oldunuz.

Hocam son soru şimdi ben format atsam şu an yabimda fare yok laptopa atacağım mouse pas caklisir mi driverlari kendim mi indirmeliyim. Otomatik indiren bir uygulama var mı?
Linux'u indirmeden önce test edebilirsiniz. Eğer Touchpad çalışıyorsa kurarsınız.

Nas test edeceğim. Ya ben flash belleğe Linux kurup çalıştırdım ama flash bellek üzerine kuruluydular o zaman touchpad calisiyordu.
Test ederken çalışıyorsa indirdiğinizde de çalışır. Test etmesi kolay, USB'den başlattığınızda karşınızda try seçeneği olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı