Celeron N400 sisteme hangi dağıtım kurulmalı?

Makaleler
10
Arkadaşlar, geçenlerde tavsiye konusu açmıştım ve Manjaro kde yüklemiştim. Bugün arcolinux yükledim fakat sistem mi açılmıyor ben mi açamıyorum bilemiyorum. Kurulumda da biraz sıkıntı yaşadım. O yüzden değiştirmek istiyorum. Sanrırım Debian tabanlı bir dağıtım kuracağım. Aklıma MX, Gentoo ve Fedora var. Sizin de önerinizi alabilirim.

Sistem;
Celeron N400.
UHD 600.
4 GB RAM.

Arkadaşlar, geçenlerde tavsiye konusu açmıştım ve Manjaro kde yüklemiştim. Bugün arcolinux yükledim fakat sistem mi açılmıyor ben mi açamıyorum bilemiyorum. Kurulumda da biraz sıkıntı yaşadım. O yüzden değiştirmek istiyorum. Sanrırım Debian tabanlı bir dağıtım kuracağım. Aklıma MX, Gentoo ve Fedora var. Sizin de önerinizi alabilirim.

Sistem;
Celeron n400.
UHD 600.
4 GB RAM.

Fedora iyidir.

Distrowatch ne kadar doğru ama orada da MX birinci. Peki hangi MX'in hangi masaüstü ortamını önerirsiniz?
Sıkılmazsanız götürür. 6 ayda bir sürüm güncelleniyor. Güncelleye güncelleye devam edebiliyorsunuz.
Hocam sanırım M deneyeceğim. Zaten 1 hafta kullanayım beğenmezsem Fedora'ya geçerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı