Celeron N4020 ve 4 GB RAM'li bilgisayara Windows 10 mu 11 mi?

Buffyn

Centipat
Daha fazla  
Yeni bilgisayar alınca Windows 11 daha güzel diye direk Windows 11 kurdum ama Windows 11'de klavye sorunları yaşıyorum. Mesela arama çubuğunu açınca yazı yazarken bastığım tuşu geç algılaması veya tuşu bırakmama rağmen yazmaya devam etmesi gibi. Ayrıca bilgisayarımda 2 oyun oynuyorum, Minecraft ve Roblox. Bu oyunları da oynarken aynı klavye sorunlarını yaşıyorum ama mesela şu an bu yazıları yazarken klavye sorunu yaşamıyorum. Windows 11'den Windows 10'a geçince düzelir diye düşünüyorum.

Sistem.
Intel N4020 Celeron.
UHD 600.
4 GB RAM.
128 GB SSD.

Driver sorunu vardir. Windows 10 daha iyi bu arada Windows 11'e 4 GB RAM yetmez, Windows 10'ada zor yeter ama daha iyidir.

Driver sorunu kesinlikle yok Intel ve HP'nin uygulamalarından kontrollerini yaptım. Ayrıca Windows 10'u 10 yıllık eski bilgisayarım bile hızlı çalıştırıyor bu niye çalıştırmasın?

Peki klavye sorunları gider mi? Çünkü Windows 11'i seviyorum boşuna Windows 10'a geçmek istemiyorum.
Bilemem,USB klavye Yada Bluetooth klavye alip deneyin,hala ayni sorun varsa windows 11 sorunudur sonuçta hala gelistiriyorlar.

Bilemem,USB klavye Yada Bluetooth klavye alip deneyin,hala ayni sorun varsa windows 11 sorunudur sonuçta hala gelistiriyorlar.
Ürünün garantisi devam ediyorsa bi baktirin Hatali urun vermiste olabilirler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı