Cels sınavı nedir?

Merhaba,
Sınav hakkında bilgim yok ancak dinleme pratiği yapabileceğiniz harika iki site biliyorum:
Umarım bu süreci başarıyla atlatır, çok mutlu bir hayat yaşarsınız.
Esenlikler.

Merhaba,
Sınav hakkında bilgim yok ancak dinleme pratiği yapabileceğiniz harika iki site biliyorum:
Esenlikler.
Çok teşekkür ederim, sitelere bakacağım.
Şu geçmiş gelecek zaman şeyleri karışıyor, tenselere iyice çalışmam lazım.

@Till Yuki
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda olan tüm her şeyi anlıyorum mesela ama hani terim içerenler var mesela "smallpox" gibi kelimeleri haliyle bilemedim terim içerdiğinden, onun harici iyi mi?

Ya şu an dinlememde sorun yok, metinleri okuyup soruları yapabiliyorum, neye çalışacağımı şaşırdım. Dinleme çalışsam yapıyorum, metin okuyup soru çözsem yapıyorum, sadece kelime öğrenmeye başladım şu an. Kelime ezberlemeye devam edeyim mi?

@Till Yuki sitesindeki teste baktınız mı benziyor mu?

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim, sitelere bakacağım.
Şu geçmiş gelecek zaman şeyleri karışıyor, tenselere iyice çalışmam lazım.

@Till Yuki
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda olan tüm her şeyi anlıyorum mesela ama hani terim içerenler var mesela "smallpox" gibi kelimeleri haliyle bilemedim terim içerdiğinden, onun harici iyi mi?

Ya şu an dinlememde sorun yok, metinleri okuyup soruları yapabiliyorum, neye çalışacağımı şaşırdım. Dinleme çalışsam yapıyorum, metin okuyup soru çözsem yapıyorum, sadece kelime öğrenmeye başladım şu an. Kelime ezberlemeye devam edeyim mi?

@Till Yuki sitesindeki teste baktınız mı benziyor mu?

Benziyor hocam.

Merhaba,
Esenlikler.
Bunların aynısını hocalarımız attı çalışalım diye, siz önceden attınız sayenizde pratik oldu çok teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı