Ne kadar süremiz var?Yanlış hatırlamıyorsam 50 soru olması lazım.
Dinleme şeysi kaç dakika?
Bilemiyorum.Okulunuz AP destekliyor değil mi hocam?
Seviyemi ölçebileceğim bir yer var mı düzgün, oradan size söyleyeyim seviyeyi.
Ne kadar süremiz var?Yanlış hatırlamıyorsam 50 soru olması lazım.
Bilemiyorum.Okulunuz AP destekliyor değil mi hocam?
Süreyi hatırlamıyorum,Cambridge ingilizce seviye testi bence güzel hocam.Dinleme de olsun derseniz EF SET var,bence güzel.Ne kadar süremiz var?
Dinleme şeysi kaç dakika?
Bilemiyorum.
Seviyemi ölçebileceğim bir yer var mı düzgün, oradan size söyleyeyim seviyeyi.
Desteklemiyor.Süreyi hatırlamıyorum,Cambridge ingilizce seviye testi bence güzel hocam.Dinleme de olsun derseniz EF SET var,bence güzel.
Okulunuzunda AP olup olmadığına bakmak için;Türkiye’de AP Programını Uygulayan Liseler
Çok teşekkür ederim, sitelere bakacağım.Merhaba,
Sınav hakkında bilgim yok ancak dinleme pratiği yapabileceğiniz harika iki site biliyorum:
![]()
ELLLO - English Listening Lesson Library Online
ELLLO stands for English Listening Lesson Library Online and features natural English lessons that come with quizzes, vocabulary training, and free printable worksheets. ESL students and teachers can access over 2,000 free lessons that feature World English with speakers from over 100 countries.elllo.org
Umarım bu süreci başarıyla atlatır, çok mutlu bir hayat yaşarsınız.![]()
Randall's ESL Cyber Listening Lab - English Listening
Randall's ESL Cyber Listening Lab helps ESL and EFL learners improve their English listening comprehension skills through conversations.www.esl-lab.com
Esenlikler.
Çok teşekkür ederim, sitelere bakacağım.
Şu geçmiş gelecek zaman şeyleri karışıyor, tenselere iyice çalışmam lazım.
@Till Yuki
Bu videoda olan tüm her şeyi anlıyorum mesela ama hani terim içerenler var mesela "smallpox" gibi kelimeleri haliyle bilemedim terim içerdiğinden, onun harici iyi mi?
Ya şu an dinlememde sorun yok, metinleri okuyup soruları yapabiliyorum, neye çalışacağımı şaşırdım. Dinleme çalışsam yapıyorum, metin okuyup soru çözsem yapıyorum, sadece kelime öğrenmeye başladım şu an. Kelime ezberlemeye devam edeyim mi?
@Till Yuki sitesindeki teste baktınız mı benziyor mu?
Bunların aynısını hocalarımız attı çalışalım diye, siz önceden attınız sayenizde pratik oldu çok teşekkür ederim.Merhaba,
Sınav hakkında bilgim yok ancak dinleme pratiği yapabileceğiniz harika iki site biliyorum:
![]()
ELLLO - English Listening Lesson Library Online
ELLLO stands for English Listening Lesson Library Online and features natural English lessons that come with quizzes, vocabulary training, and free printable worksheets. ESL students and teachers can access over 2,000 free lessons that feature World English with speakers from over 100 countries.elllo.org
Umarım bu süreci başarıyla atlatır, çok mutlu bir hayat yaşarsınız.![]()
Randall's ESL Cyber Listening Lab - English Listening
Randall's ESL Cyber Listening Lab helps ESL and EFL learners improve their English listening comprehension skills through conversations.www.esl-lab.com
Esenlikler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.