körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Ocak 2021 #31 Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun. Çok yakın arkadaşmışsınız hocam. Benim de böyle ilkokuldan beri beni tanıyan bir arkadaşım var. Onun başına böyle bir şey gelse ben giderdim ve tavsiyem gitmeniz yönünde. Tabii ki son karar sizin.
Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun. Çok yakın arkadaşmışsınız hocam. Benim de böyle ilkokuldan beri beni tanıyan bir arkadaşım var. Onun başına böyle bir şey gelse ben giderdim ve tavsiyem gitmeniz yönünde. Tabii ki son karar sizin.
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 29 Ocak 2021 #32 ANIL_GT dedi: Maske tavsiyeniz nedir? Yarın cenaze. Genişletmek için tıkla... Cerrahi maskeler uygun olacaktır.
ANIL_GT dedi: Maske tavsiyeniz nedir? Yarın cenaze. Genişletmek için tıkla... Cerrahi maskeler uygun olacaktır.
Beko2853 Picopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 375 29 Ocak 2021 #33 Allah rahmet eylesin arkadaşın için baş sağlığı dilerim fakat yüksek şekilde önlem alarak git (!)
ANIL_GT Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 366 Yer Yakutistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Vietnam uçaksavarı 29 Ocak 2021 #34 Lmaol dedi: 15 senelik arkadaşınsa son kez veda etmelisin kim bilir ne kadar iyi anılarınız oldu 1 korona yüzünden gitmemezlik yapma. Genişletmek için tıkla... Gitmeyi düşünüyorum. Beko2853 dedi: Allah rahmet eylesin arkadaşın için baş sağlığı dilerim fakat yüksek şekilde önlem alarak git (!) Genişletmek için tıkla... ? xCheesy99 dedi: Cerrahi maskeler uygun olacaktır. Genişletmek için tıkla... Nereden bulacağım?
Lmaol dedi: 15 senelik arkadaşınsa son kez veda etmelisin kim bilir ne kadar iyi anılarınız oldu 1 korona yüzünden gitmemezlik yapma. Genişletmek için tıkla... Gitmeyi düşünüyorum. Beko2853 dedi: Allah rahmet eylesin arkadaşın için baş sağlığı dilerim fakat yüksek şekilde önlem alarak git (!) Genişletmek için tıkla... ? xCheesy99 dedi: Cerrahi maskeler uygun olacaktır. Genişletmek için tıkla... Nereden bulacağım?
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 29 Ocak 2021 #35 Ben olsam 100 kere olsa 100 kere giderdim.
Beko2853 Picopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 375 29 Ocak 2021 #36 ANIL_GT dedi: Gitmeyi düşünüyorum. Nereden bulacağım? Genişletmek için tıkla... Maskeler her yerde bulunabilir bakkalda bile var ama senden eczaneden imkanın varsa N95 öneririm
ANIL_GT dedi: Gitmeyi düşünüyorum. Nereden bulacağım? Genişletmek için tıkla... Maskeler her yerde bulunabilir bakkalda bile var ama senden eczaneden imkanın varsa N95 öneririm
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 29 Ocak 2021 #37 Ben de geçen hafta Cuma günü canım dedemi kaybettim. Cenazesine gittim. Fatiha okursanız sevinirim arkadaşlar. Eğer senin için çok değerliyse gidebilirsin. Karar senin.
Ben de geçen hafta Cuma günü canım dedemi kaybettim. Cenazesine gittim. Fatiha okursanız sevinirim arkadaşlar. Eğer senin için çok değerliyse gidebilirsin. Karar senin.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 29 Ocak 2021 #38 Başın sağ olsun tüm önlemleri alarak gidin hocam.
Beko2853 Picopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 375 29 Ocak 2021 #39 Allah sabır versin kendimi senin yerine koydum da ...
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Ocak 2021 #40 strigoi dedi: Ben de geçen hafta cuma günü canım dedemi kaybettim. Cenazesine gittim. Fatiha okursanız sevinirim arkadaşlar. Eğer senin için çok değerliyse gidebilirsin. Karar senin. Genişletmek için tıkla... Size de Allah rahmet eylesin hocam. Başınız sağ olsun.
strigoi dedi: Ben de geçen hafta cuma günü canım dedemi kaybettim. Cenazesine gittim. Fatiha okursanız sevinirim arkadaşlar. Eğer senin için çok değerliyse gidebilirsin. Karar senin. Genişletmek için tıkla... Size de Allah rahmet eylesin hocam. Başınız sağ olsun.