Bence gitme. Astımın varmış, virüs direkt ciğerleri vuruyor. Arkadaşın da bu durumda gitmeni istemezdi bence. Çok az bir ihtimal de olsa o virüs sana bulaşabilir, bulaştığında da...
Bence gitme. Astımın varmış, virüs direkt ciğerleri vuruyor. Arkadaşın da bu durumda gitmeni istemezdi bence. Çok az bir ihtimal de olsa o virüs sana bulaşabilir, bulaştığında da...
Bu da mantıklı bir yöntem. Arkadaşın yüksek ihtimal ile hasta olmanı istemeyecektir. Ortalık yatıştığında gidebilirsin sanırım. Ama tabii ki karar senin.
Ya arkadaşım aslında kendi kaza yapmadı. Bir tane sarhoş eşşek oğlu eşşek alkollü gerzek çarptı ona. Hayır ailesi de sanki bir şey olmamış gibi davranıyor , her insan hata yapar diyor. Dava açacaklar arkadaşımın ailesi ama ben pek umutlu değilim. Ailesi zengin o sarhoş eşşeğin.
Maske tavsiyeniz nedir? Sürekli aklıma geliyor o an. Eğer ben kaza yapsaydım o benim ölmem yerine kendisinin ölmesini isterdi rahmetli. En sevdiğim arkadaşımdı.