Satılık Çeşit Çeşit Bilgisayar Parçaları

Elinizde işlemci soğutucu olarak ne var şuan ?
Merhaba, elimde şuan işlemci soğutucu olarak 5 farklı model sıfır kapalı kutu, ayrıca 2.el kasadan çıkma AMD soket uyumlu Xigmatek kule soğutucularda mevcuttur.
Elinizde SATA 3 500GB harddisk var mı ? 50 Tl bütçem var yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, malesef o fiyat bandında temin edemem. Satış fiyatım 70 75TL bandındadır.
Soğutucu stoğu değişti mi?
Merhaba, güncel stok bilgisi ilanda yoktur. 0531 510 0750 bu numaradan özelden yazarsanız güncel ürün bilgilerini iletebilirim

Hocam yalnız bir arkadaşım alacak da bana danıştı. Nasıl bir şey olur? O bir şey bulmuş ama belki daha iyisini buluruz diye soruyorum.

Kargo ile gönderebilirsen ve hd 6570 duruyorsa alabilirmiyim?

Hocam yalnız bir arkadaşım alacak da bana danıştı. Nasıl bir şey olur? O bir şey bulmuş ama belki daha iyisini buluruz diye soruyorum.
i3 3220 işlemci, Sıfır mavi fanlı stok soğutucu, Sıfır Esonic H61 1155 soket anakart, Sıfır Kingston 6GB DDR3 RAM, HD6850 1GB 256Bit ekran kartı, Sıfır WD Blue 320GB HDD, Litepower 500W güç kaynağı, Sıfır Everest midtower kasa. Bu kasayı 1100TL'den verebilirim. İşlemci, ekran kartı ve güç kaynağı hariç tüm parçalar sıfır kutulu gelecektir. Tamamen 2.elden oluşan bir sistem istenirse şöyle bir sistem çıkabilir. FX6300 işlemci, Asus M5A78-M LX anakart, Kule soğutucu, Kingston 8GB DDR3 RAM, HD6850 1GB 256Bit ekran kartı, 500GB harddisk, Litepower 500W güç kaynağı ve Everest midtower kasa. Bu sistemde 1100TL'dir.
Kargo ile gönderebilirsen ve hd 6570 duruyorsa alabilirmiyim?
Ürün duruyor lakin belirttiğim gibi fanı sesli çalışıyor. Eğer ki kulaklıkla kullanılıyorsa sesi işitmek güç olur. İster bu şekilde kullanılabilir istenilirse de fan motoru yağlanıp ses en aza indirgenebilir. Kargolama yapıyorum lakin kargo ücreti alıcı ödemeli oluyor.

Tamamdır hocam sorarım, yarın cevap veririm.
Tabi nasıl isterseniz. Numaramı yukarıda belirtmiştim. Daha hızlı iletişim kurmak için özelden yazabilirsiniz. Bu arada sıfır parçaları olan kasada, kasa 2 yıl garantilidir bilginize.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı