[Cevap] Windows 11 yüklenir mi?

Her sistemde sorunsuz çalışacak diye bir şey yok, sonuçta henüz geliştirici sürümü.

Aynen, herkeste çalışmaz. Bende mesela hiç çalışmadı. Çok büyük bir hata oldu.
Windows 10 geri dönmek isteyenler Rehber: Windows 11'den Windows 10'a kayıpsız dönme rehberime bakabilir.
Gerçekten "kıymetli dostlarım, kıymetli kardeşlerim" diye giresim geldi. Yahu arkadaşlar, Windows 11 zaten tam sürüm olarak bir çıkış yapmadı. Microsoft, Windows'da bulunan Insider'lar için, hatalarını tespit edip geri dönüş alabilmek amacıyla yayınladı. Geçtim tavsiyeni, Windows 11 hakkında bir eleştiri yapmak bile şu an için doğru olmaz. Tam sürümü bekle sonrasında ne diyeceksen de.

Bu arada ben tavsiyede bulundum, eleştiride değil, haberin olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ben de "geçtim tavsiyeni" cümlesini kullanarak, onun bile doğru olmadığını söyledim.

Ne? Ben geri geçtim fakat temiz kurulum yaparsan olmaz, sadece güncelleme. Ben nasıl geri döndüm açıkla :D

Şu an Windows 11'den yazıyorum ve teması falan çok iyi. Bir sürü bug düzelttim, Microsoft'a bugları bildireceğim şimdi.

Yaklaşık 1 hafta oldu Win11 kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım.Karşılaşmayacağım da anlamına gelmez ama sistemden sisteme fark eder tabi.

Sızan ISO dosyasından beri o gece Technopat'ın canlı yayınını izlerken format attım. Sonra çıkan Insider sürümünüde format atarak kurdum. O günden beri hiçbir sorun yaşamadım. Teknoloji şans işi.

Mesela .NET Framework'u kurabildiniz mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı