Guests21
Picopat
İnsanlarla iletişim şeklinde de bir sorun olabilir arkadaş çevrende de.
Nasıl yani hocam.
İnsanlarla iletişim şeklinde de bir sorun olabilir arkadaş çevrende de.
Ya iletişim şeklin insanları rahatsız ediyordur ya da yanlış insanlarla çevrilisinNasıl yani hocam.
Gyme gidiyorum şu an durum aynısı ve umrumda değil.Go to gym.
Ya iletişim şeklin insanları rahatsız ediyordur ya da yanlış insanlarla çevrilisin.
Bunu soruyorsan çok agresif ya da yanlış iletişim şeklin olduğunu sanmıyorum çevren kotu olabilir ya da yakınlaşmayı bilmiyorsundur.Hocam peki doğru iletişim şekli nasıl olmalıdır?
Dostlar selam. Hocam bunun asosyal olmak diye bir tabiri vardı sanırım. Hocam burada ben mi yoksa insanlar mı hatalı bunu da pek anlayabilmiş değilim. Bunu nasıl aşabilirim? Ne yapabilirim? Bu durumdan kurtulan insanlar var mıdır? Nasıl kurtulabiliriz? Bunu yasayan başka arkadaşlar da varsa dinlemek isterim. Tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum. Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim.
Arkadaşlar olmaması herşey için daha iyi boşverin ne güzel işte kendimize ayıracak daha fazla zamanımız var ben eskiden çok sosyal birisiydim şimdi hesaplarımı kapattım çoğu insanla iletişimi kestim ve dünya varmış dedim.Kendini geliştir seni soracak insanlar illaki olacaktır ama bunu bir sorun haline getirme. Benim de ailem dışında soran kimse yok ama umursamıyorum fitnessa başladım ve şu an gayet mutluyum.
Cidden gelişim ve hayattaki amaçlarını gerçekleştirmek açısından daha rahat oluyorsun.Arkadaşlar olmaması herşey için daha iyi boşverin ne güzel işte kendimize ayıracak daha fazla zamanımız var ben eskiden çok sosyal birisiydim şimdi hesaplarımı kapattım çoğu insanla iletişimi kestim ve dünya varmış dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.