Çevrimiçi oyunları bırakıyorum

Zevk almak istiyorsan, troll oynamak istiyorsan basit eğlence, uçan gözcü vs. gir, rekabetçi dışı bir sürü mod var oyunda. Neden rekabetçi giriyorsun ki? Millet ciddi oynayıp rank kasmanın derdinde oluyor rekabetçide. Troll oyuncular tabii ki atılır.

Rütbesiz rekabetçi modu da vardı en son baktığımda. Ona da girebilir.
 
Arkadaşlar, CS:GO'da neredeyse 500 saatim ve birçok Online oyunlarda 1000 saate yakın oynama sürem var. Son zamanlarda neredeyse hiç oynamıyordum. Bu ramazan geleli tekrar başladım ve bu oyun neden oynamadığımı hatırladım. Ben biraz troll oynuyorum, bazen toksik oyuncular karşıma geliyor. Genellikle oylanma sonucu atılıyorum, bazen gerçekten haksız yere atıldığımda oluyor. Epey de oyun oynamışım, yeni bilgisayarın tadını da çıkardım 6 ay. Madem ben bu işten zevk almıyorum ve faydalanamıyorum o zaman bilgisayar oyunlarını bırakıyorum. Bundan sonra kendimi kitaplara ve eğitime vereceğim.

o7
 
Bilgisayar oyunlarini birakiyorum demişsin ama umarim bütün bilgisayarlarini demek istemedin çünkü daha eğilenceli oyunlar da var. Sana kalmiş, ikisini beraber yapabilirsin. Bir gün oyun, bir gün eğitim... Dediğim gibi sana kalmiş.
 
Oyunu tamamen bırakmak yerinde dozunda oynamak daha iyi olmaz mı? Kendine bir düzen kur. Mesela günde 1 saat ders, 2 saat kitap, 3 saat de oyun gibi Oyunun amacı abanarak oyun oynamak değil. Kendini günün stresinden atmak. Kafa dağıtmak içindir. Ama dozunda oynaman için Online oynamaman gerek Online bağımlılık yapıyor.
 
Battlefield 5 oyna ister trolle ister trolleme 64 kişi savaşıyor kocaman alan da. Kimsenin umurunda olmazsın hem de eglenirsin.

Warzone'da 150 kişi var ve veletler genelde Warzone'u kaldıracak bilgisayarları olmadığı için giremiyorlar. Warzone oynasın.
 

Geri
Yukarı