Ceza alanlar sadece kendi konusuna yazabilsin

Sorunumu ceza yüzünden çözemedikten sonra ne anlamı kalıyor ki anlamıyorum kendi konularımızı düzenleyebilelim kendimiz güncelleyebilelim.

Ya bir de Allah rızası için şu çoklu konu olayı kavrayın @Moderasyon Ekibi adam aynı konudan 3 tane açmış ne konusu silindi ne de ceza yedi. Bense sırf soruma cevap verilmediğinden ve öne çıkar butonu bulunmadığından dolayı yeni konu açtığımda bana ceza verin.

1 aydan daha kısa bir sürede 2 sistem toplama konusu açan kişiyi gören moderatör ne yapacak?
Kendi konusu yüzünden ceza alırsa kısaca.

Kesinlikle katılıyorum fakat biraz daha özen göstererek yazabilirsek bunların hiçbirine gerek kalmaz. 😉
Bizde sorun yok demiyorum ama insanlık hali bazen bilmeyerek bazende gözden kaçırarak yapıyoruz.
Değerli @Moderasyon Ekibi
Benim niyetim suçlamak değil öneride bulunmak lütfen göz ardı etmeyin ve bize bunun mümkün olup olmadığını bildirin.Eminim bu kadarına da hakkımız var.

Son düzenleme:
...sorun yok demiyorum ama insanlık hali bazen bilmeyerek bazen de gözden kaçırarak yapıyoruz.
Cezalıyken kendi konumuza cevap yazabilme hakkı verileceğini düşünmüyorum. Bu dediğiniz olursa moderasyona ekstra iş yükü binecek ve çoğu kullanıcı daha rahat olacağından daha fazla kural ihlalinde bulunacaktır.

Denendi mi? Tabii ki hayır!
Tahminde bulunmak zor değil.

Bu tarz tavsiyelerde bulunmak yerine hata yapmamayı öğrenmenizi tavsiye ederim. O zaman kısıtlanma derdiniz/korkunuz olmaz. Gerekirse yazdıklarınızı kontrol edin, 2-3 defa okuyun ki herhangi bir hatayı gözden kaçırmayın. Ceza almayanlar nasıl ceza almıyor?

Bugün 3 defa Technopat kurallarıyla ilgili konuya mesaj yazdım. Siz kuralların ağır olduğunu söyledikçe veya değişiklik önerilerinde bulundukça hiçbir şey olmayacak. Çünkü kurallar size uymaz, siz kurallara uyarsınız. Bu sadece Technopat'a özgü bir şey değil.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı