CFMOTO mu yoksa SYM motor mu alınmalı?

Valla 250sr ımı 17k km de 85 e verdim şükrediyorum. Sıfır alıcaksan aşırı fazla zarar ediceksin özellikle cf de.
Çinlerde direk böyle oluyor. Valla ya xpulse yada sym nht 200 alıcam sanırım. Aklım kalıcağına bişey olur mu diye hiç gerek yok. Ayrıca arazide sık kullanıcam motoru adv olması çok iyi olur.

Ben Nk 250 sıfır alacağım yakında ilk motor olarak umarım pişman etmez. İkinci ele asla yönelmem adamlar 12 taksite vade farksız veriyorken gerekli görmüyorum. Çevik, hafif ve en önemlisi tasarım anlamında aşırı hoşuma gitti.

CFMOTO çok sıkıntılı marka. Millet motorlarını satamıyor ikinci elde sırf CFMOTO olduğu için. Bütçenize göre değişir ama düşük kilometre NS200'de bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Racing kasa isterseniz RS200'de olabilir.

Ben Nk 250 sıfır alacağım yakında ilk motor olarak umarım pişman etmez. İkinci ele asla yönelmem adamlar 12 taksite vade farksız veriyorken gerekli görmüyorum. Çevik, hafif ve en önemlisi tasarım anlamında aşırı hoşuma gitti.
Ben para iadesi almaya çalışıyorum. Çin malını bilerek çok reklam yapıyorlar az önce senelerdir motor tamiri yapan abi yalvarırcasına sakın alma dedi. Zaten bilerek reklamını yapıyorlar medyada o motorlar o yüzden dolaşıyor. Kaliteli markanın reklam yapmasına gerek yok zaten.

Ben para iadesi almaya çalışıyorum. Çin malını bilerek çok reklam yapıyorlar az önce senelerdir motor tamiri yapan abi yalvarırcasına sakın alma dedi. Zaten bilerek reklamını yapıyorlar medyada o motorlar o yüzden dolaşıyor. Kaliteli markanın reklam yapmasına gerek yok zaten.
Benim akrabam 23 bin km kadar sorunsuz kullandı ondan sonra ufak tefek hata vermeye başladı. Motora bakman ile de alakalı bu durum. Sağda solda konuşulanlara değil insanların yaşadığı tecrübeye göre de net karar verdim ben nk250 için. Zaten son 1 aydır her şeyi ile araştırıp karar verdiğim motor.

Benim akrabam 23 bin km kadar sorunsuz kullandı ondan sonra ufak tefek hata vermeye başladı. Motora bakman ile de alakalı bu durum. Sağda solda konuşulanlara değil insanların yaşadığı tecrübeye göre de net karar verdim ben NK250 için.

Bende mecbur onu aldım şu an pazartesi gelecek motor. Para iadesi yapmıyormuş taksit çektiği için. (bu durumda şey ben daha 11 ay önce motor aldım taksitle ama Türkiye'ye getirmediler motoru yani mağdur oldum. Bayide para iadesi yapmıyor, yapsa bile para değer kaybetti bile) o yüzden NK250 de 20k bir indirim yaptı. Üstüne biraz para koyucaz. Umarım bir sıkıntı çıkarmazda uzun bir süre hevesimi alırım motordan. En büyük korkum motor tarafı bir sıkıntı çıkarması. Onun dışında LED ekran arızası vs umurumda değil. 250CC'lik motorunun hakkını versin yeter.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı