CGDS-1 AMD Ryzen 5 3600 sistem nasıldır?

Hocam kasa FPS düşürmez RAM'de düşük değil 16 GB ve 3000MHz.
Kasa hız düşürür demedim.15 yıllık kasamdan tek farkı ışığının olması.Arkada 1 egzoz fan var önde fan yok ama sepette 1 adet fan eklendiği gözüküyor egzoz fan mı yoksa ön tarafına mı takıyorlar bilmiyorum.3600 baya ısınan bir işlemci ve böyle hava akışı kötü olan kasayla asla kullanılmaz.Kasa yükseltmeye girince en düşük 500 600 tl daha ekleniyor.

Selamun aleyküm. Bende böyle bir konu açacaktım ama konuyu önceden görünce buraya yazayım dedim. Bu sistemi almak istiyorum. Sizce değişmesi gereken parçalar var mıdır yoksa direk bu haliyle alayım mı?

Kasa hız düşürür demedim. 15 yıllık kasamdan tek farkı ışığının olması. Arkada 1 egzoz fan var önde fan yok ama sepette 1 adet fan eklendiği gözüküyor egzoz fan mı yoksa ön tarafına mı takıyorlar bilmiyorum. 3600 bayağı ısınan bir işlemci ve böyle hava akışı kötü olan kasayla asla kullanılmaz. Kasa yükseltmeye girince en düşük 500 600 TL daha ekleniyor.

Evet 3600 için hava akışı iyi bir kasa gerekiyor stok soğutucu yetmeyebilir.

Alınmaz.Kasa çöp ram az da olsa düşük.8000 olsa bile alınmaz şu kasa var diye.
Pardon ama sırf bir kasa kötü diye başka bir bilgisayara 10 tl daha fazla vermeye rağzı değilim
olmadı sistemi al , sök kasayı sat daha iyisini al sistemi geri tak. Hem eğlenceli olur hem de kasa değiştirirsin daha iyi.

Sistem alınır fakat R5 3600 ısınıyor doğru hava akışı iyi bir kasa ile oyunlarda yetecektir stok soğutucu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı