CH321 mi Drop Plus mı?

• Konuyu başlatan p3x69
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.864

p3x69

Hectopat
Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA

Rampage RM-K60 DROP PLUS All in One Usb 7,1 Typ-C ve 3.5mm Çıkışlı Surround Gaming Oyuncu Kulaklık | Trendyol

-CH321'in mikrofon testini bulamadım. Drop Plus'ın mikrofonunu beğendim. Ses berrak çıkıyor.
-CH321 kafayı sıkıyor diyenler var. Drop Plus'ı kullanırken hissetmiyorum diyenler var.
-CH321'in dayanıklılığını bilmiyorum ama Rampage ürünlerine 1 hafta sonra bozulur diyorlar (1.5 yıldır Mouse'unu kullanıyorum hiçbir sorunu yok, kulaklıkta performansı aynı mı bilemem).
-CH321'i görünüş bakımından daha çok beğendim.
-CH321 stereo, Drop Plus 7.1.

Sorum başlıkta gördüğünüz gibi. Farklı bir kulaklık önerisi isteseydim başlık "400 TL civarında kulaklık önerisi" olurdu fakat gördüğünüz gibi başlık öyle değil.

@bilinçli pars Kızgın atma sebebiniz nedir? Rampage markası genel olarak kötü olabilir ama her ürünü öyle değil keza son zamanda ürettikleri modelleri gayet fiyat performans. Cooler Master kulaklıkları bizzat deneyimledim mikrofonu berbat olan serisini bilen bilir. Bunları da hiç beğenmedim.

Bu bütçede 7.1 yerine kaliteli bir stereo kulaklık arayın bence. Cooler Master kendini kanıtlamış gayet iyi marka ve bu modeli ile sorun yaşayan hiç görmedim çıktığı zaman bir sürü övgü aldı zaten. Tavsiyem CH321 almanız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı