Rampage Drop Plus vs CH321 vs HS35

Bütçe
300, kesinlikle alınması gerekiyor denilirse 400'e kadar yolu var.
Gönderim ücreti kargo parası, hangi ürün hakkında konuşuyorsunuz? Ben tüm ekipmanları tam olan 5. sıradakini diyorum, en pahalısı da o galiba.
Aynen öyle bende onu satın aldım 250 TL'ye geldi.
Gönderim ücreti kargo parası, hangi ürün hakkında konuşuyorsunuz? Ben tüm ekipmanları tam olan 5. sıradakini diyorum, en pahalısı da o galiba.
Hocam siz hangi kulaklığı aldınız acaba?

Aynen öyle bende onu satın aldım 250 TL'ye geldi.

Hocam siz hangi kulaklığı aldınız acaba?
Hocam bi' HS35 aldım ama aldığıma alacağıma pişman oldum. Şuradan yaşadığım olayı inceleyebilirsiniz:
İade eder etmez E900 Pro alacağım.

Hocam bi' HS35 aldım ama aldığıma alacağıma pişman oldum. Şuradan yaşadığım olayı inceleyebilirsiniz:
İade eder etmez E900 Pro alacağım.
Anladım hocam üzüldüm umarım hemen iade edilirde sizde alırsın e900 pro yu. Ben bunu aldım doğru yu almışımdır umarım.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    18 KB · Görüntüleme: 47
Anladım hocam üzüldüm, umarım hemen iade edilir de siz de alırsın E900 Pro'yu. Ben bunu aldım doğruyu almışımdır umarım.
Hocam, çantalısı vardı çantasızı vardı, 7.1'li vardı 7.1'siz vardı, ihtiyacınıza göre alabilirdiniz. Buradan hangisini aldığınızı anlayamadım. Not da iyiymiş :)

Merak etmeyin, doğrusunu almışsınız.
Sağ olun hocam ben bir de not bıraktım adama 10 dolar yazar mısınız falan diye doğru mu yaptım bilmiyorum da umarım vergide sıkıntı çıkmaz
Hocam, çantalısı vardı çantasızı vardı, 7.1'li vardı 7.1'siz vardı, ihtiyacınıza göre alabilirdiniz. Buradan hangisini aldığınızı anlayamadım. Not da iyiymiş :)
Sormayın ya notu yazmasa mıydım bilmiyorum 😅

Bende 5. ürün hakkında konuşuyorum 277 TL olarak gözüküyor gönderim ücretiyle 300 TL oluyor. Ayrıyetten birde gümrük vergisi mi ödüyoruz? onu da ödersek 330 a gelecek. Almaya değmez gibi 3 hafta bekleme süresi var birde.

@iko_54, 23 TL gümrük vergisi çıkıyormuş. 323 TL gibi bir fiyata geliyor. Türkiye'dekilerden çanta çıkmıyor diye biliyorum, Çin'den alırsanız çantayla bile daha ucuz. Benim acelem yok, beklerim diyorsanız alınır. Ki ben öyle yapacağım. Yorumlarda bir haftada Türkiye'ye geldiği, bir haftada gümrükte bekletildiği yazıyor. Türkiye'den alnan ürünler bile bazen bir haftada gelirken bir haftanın lafını yapmak ne kadar doğru siz karar verin.
Anladım hocam üzüldüm umarım hemen iade edilirde sizde alırsın e900 pro yu. Ben bunu aldım doğru yu almışımdır umarım.
Bir de şu arkadaşın yaptığı gibi ürünün fiyatını düşük girmesini isterseniz düşük vergi ödersiniz, 10-15 TL daha ucuz olur. Satıcı zaten parayı alıyor, sadece gümrük görevlileri ürünün fiyatını ucuz zannederek ona göre daha az vergi kesiyor. Yasal gibi gözüken vergi kaçakçılığı, ben karışmam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı