CH321 oyun performansı nasıl?

efeknfidn

Hectopat
Kulaklık alacağım ve CH321 hoşuma gitti ve Technopat'ta herkes öneriyor. Ben oyun oynuyorum ve müzik dinliyorum, yani ses performansı iyi olmalı ve Mic ve aklıma takılan bir soru var: Kulaklıkta 7.1sanal ses yok, oyun oynarken çaprazdan soldan-sağdan ses alamaz mıyım? Yoksa alır mıyım? 7.1 olmaması dezavantaj mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Artık Windows'tan açılabildiği için kulaklıklardaki sanal 7.1 özelliği pek işe yaramıyor. Bu kulaklıkta da 7.1 özelliğini Windows üzerinden Windows Sonic'i açıp elde edebilirsiniz. Bahsettiğiniz yönlerden de ses alırsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Artık Windows'tan açılabildiği için kulaklıklardaki sanal 7.1 özelliği pek işe yaramıyor. Bu kulaklıkta da 7.1 özelliğini Windows üzerinden Windows Sonic'i açıp elde edebilirsiniz. Bahsettiğiniz yönlerden de ses alırsınız.

tavsiye eder misin peki sence alim mi

Peki ses kalitesi nasıl tatmin eder mi ben şu ana kadar adam akıllı kulaklık kullandım diyemem

Yani sonuçta bu kulaklıkta 1000 liralık bir kulaklık değil. Ses kalitesine bir şey diyemeyeceğim. Çünkü kullanmadım fakat bu kulaklık fiyatına göre iyi performans veren bir kulaklık ki markası da kaliteli. Alın pişman olacağınızı sanmıyorum.

Yani sonuçta bu kulaklıkta 1000 liralık bir kulaklık değil. Ses kalitesine bir şey diyemeyeceğim. Çünkü kullanmadım fakat bu kulaklık fiyatına göre iyi performans veren bir kulaklık ki markası da kaliteli. Alın pişman olacağınızı sanmıyorum.
oyunda güzel ses kasabilir miyim ve kulaklık rahat mı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı