ChatGPT bir insan gibi aslında. İstersen sabah kadar evrim teorisi tartış. Seninle konuşuyor ve doğru yada doğruya yakın en iyi cevapları veriyor.Ben istediğim şeyleri biliyorum. Açıkçası ben memnunum. Ama ChatGPT kullanmadığım için biraz düşünceli yaklaşıyorum.
Benlik sıkıntı yok.
Google Asistan var ona bakarsak. O da buluyor.
Bing zaten yazılımcılar için Google arama motorundan çok daha iyiydi.Google kullanıyorsunuz demişsin ama Bing ile işbirliğine gidildi ve ChatGPT şu an Bing ile birleştirildi. Arama motoru üzerinden arama deneyimini çok daha kullanışlı hale getirdi.
Microsoft Bing | Get to know Bing
Enhance your search experience with Microsoft Bing, the fast, secure, AI-powered search engine. Discover world-class performance, built-in security, and advanced tools to help you find what you need quickly and securely.www.bing.com
Bing'in çevirisi de Google'dan daha iyi çeviriyor. Eksiği kelime sayısını az girmemize gerekiyor.Bing zaten yazılımcılar için Google arama motorundan çok daha iyiydi.
Google arama motoru olarak %91 pazar payı var. Yazılımcı bunu kullansa olmuyor mu?Bing zaten yazılımcılar için Google arama motorundan çok daha iyiydi.
Olur niye olmasın. Yazılımcı her şey kullanmalı, kendini geliştirmeli.Google arama motoru olarak %91 pazar payı var. Yazılımcı bunu kullansa olmuyor mu?
İstisnalar kaideyi bozmaz hesabı desek?Olur niye olmasın. Yazılımcı her şey kullanmalı, kendini geliştirmeli.
Chatgpt ise sana öğretir gibi anlatmaya çalışıyor o kadar.
Bak mesela;İstisnalar kaideyi bozmaz hesabı desek?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.