ChatGPT ile oyun yapmak mümkün mü?

• Konuyu başlatan fesbi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.164
Yapar ama çok bir şey bekleme ve yapsa bile kodların yarısı yanlış olacaktır. GPT o kadar gelişmedi maalesef.
Yapay zekanın ne yaptığına bağlı. Şu an bir yılan oyununu sorunsuz şekilde kodlayabilir mesela. O kadar da gelişti ChatGPT. Eskiden bırak kod yazmayı daha cümlenin yarısını tamamlayamıyordu. O yüzden ChatGPT o kadar gelişmedi demek mantıksız olur.

Yapay zekanın ne yaptığına bağlı. Bir yılan oyununu sorunsuz şekilde kodlayabilir mesela. O yüzden o kadar da gelişti ChatGPT. ChatGPT'nin ilk açıldığı günleri hatırlıyorum. Bırak kod yazmayı daha cümlenin yarısını tamamlayamıyordu. O yüzden o kadar gelişmedi demek saçma olur.
İlk çıktığı zamanlarda kullanan birisiyim evet cümleyi yarım yamalak bırakıyordu şuan yeterince gelişti ama üst düzey bir oyun yapması için biraz daha gelişmesi lazım mesela git sor Unreal Engine 4 de bana Valorant oyununu yap de o kadar düzeyde bir oyun yapamaz. He yaparsa yarım yamalak yapar tam yapamaz. Yılan oyunu dediğin onu herkes yapabilir zaten. Ben üst düzey oyunlardan bahsediyorum.

İlk çıktığı zamanlarda kullanan birisiyim evet cümleyi yarım yamalak bırakıyordu şuan yeterince gelişti ama üst düzey bir oyun yapması için biraz daha gelişmesi lazım mesela git sor Unreal Engine 4 de bana Valorant oyununu yap de o kadar düzeyde bir oyun yapamaz. He yaparsa yarım yamalak yapar tam yapamaz. Yılan oyunu dediğin onu herkes yapabilir zaten. Ben üst düzey oyunlardan bahsediyorum.
Maalesef ben cümleye göre yorumluyorum. Cümlede farklı bir anlam aramadım. "GPT o kadar gelişmedi" demişsin ancak neye göre gelişmediğini belirtmediğinde ben bunu geçmiş ile karşılaştırabilmekteyim.

Son düzenleme:
ChatGPT Plus ve Unity ile böyle bir şey yapmak mümkün mü? Temple run tarzında.

Size yardımı çok olur ama 0 bilgi ile yapay zeka ile oyun yapamazsınız.

Ayrıca oyun yapmak sadece kodlama değildir.

Tek başınızada yapamazsınız ( para kazanabileceğiniz güzel bir oyundan bahsediyorum güzel derken acemi seviye indie oyundan bahsediyorum)

Tek başınıza yapmak demek hem yıllar sürer hem de bir sürü konuda uzmanlığınız olması lazım.

Hikaye yazmak, level dizayn, kodlama, karakter tasarım, tester, ve daha birçoğu bunları tek yapmak zorunda ötesidir.

ChatGPT Plus ve Unity ile böyle bir şey yapmak mümkün mü? Temple Run tarzında.
Eğer yapay zekaya yapacağı şeyin algoritmasını iyi anlatırsan kodu gayet de güzel yazar. Yani senin nasıl prompt vereceğine bağlı. Fakat burda demek istediğim git güzel güzel yaz nazikçe kod iste değil. Algoritmayı ve yapacağı şeyi iyi anlatmalısın.
Eğer kendin de ortalama seviyede C# biliyorsan ileri seviye gibi kodlayabilirsin bu şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı