ChatGPT ile YKS çalışılır mı?

Çalışılmaz. Yanlış yapma ihtimali çok yüksek. Belli konularda iyi olsa da genel itibarıyla çalışmak için ideal değil.

Kaynaklardan yararlanmasını istediğim zamanda yanlış yapma ihtimali olur mu?

Halüsinasyon üretmesi gibi bir durum olabilir, kısa özetler için bakabilirsin ama derin bir konuysa kaynak yardımı iste.

Kaynak yardımı istersem doğru bilgileri kısa halleriyle kesin olarak doğru verir mi?

Akademide bile ChatGPT kullanıyorum şahsen, kaynakları da veriyor hem, o yüzden üniversitede bir sıkıntı yaşamıyorum ben. Yanlış bilgi gibi hurafeler 2-3 sene öncesinde kaldı. Yüzdelik olarak epey düştü artık yanlış bilgi vermesi. İyi bir şekilde sistemini oturtup aynı sohbet içerisinde çok fazla kalmadığın sürece gayet iyi bir seçenek olacaktır senin için dostum.

Akademide bile ChatGPT kullanıyorum şahsen, kaynakları da veriyor hem, o yüzden üniversitede bir sıkıntı yaşamıyorum ben. Yanlış bilgi gibi hurafeler 2-3 sene öncesinde kaldı. Yüzdelik olarak epey düştü artık yanlış bilgi vermesi. İyi bir şekilde sistemini oturtup aynı sohbet içerisinde çok fazla kalmadığın sürece gayet iyi bir seçenek olacaktır senin için dostum.

Akademide gayet başarılı fakat YKS'de çok iyi değil. Biz bir süre denedik. Biz AYT sorusu sorduğumuzda yanlış yapma ihtimali yarı yarıya.
Kısacası ben önermiyorum. Matematikte LTİ sorularını bazen yanlış çözebiliyor. Zaten geçen sene tüm soruları ChatGPT'ye çözdürdüler ve 200 puan civarı bir şey yaptı.

%20-%30 görüyor bu mu az

Technopat Haberler

Geri
Yukarı