Yeni alınan Technopat Gaming V3 sistem açılmıyor

60yasin60

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 10. Nesil GTX 1050 ti 16gb ddr4 ram Gigabyte H410M H V3 anakart
Merhaba arkadaşlar İncehesap'tan Technopat Gaming V3 sistemini özelleştirerek satın aldım. İlk gün kurdum çalıştı sonra kapatıp uyudum sabah kalktığımda çalışmadı. 2 gündür de çalışmıyor multimetre ile baktık elektrik geliyor ama çalışmıyor.

Kasa BitFenix mh 100 750W 80+ Bronze PSU 4x120mm siyah kasa anakart ASUS Prime B650M-F DDR5 7200+OC am5.

Yardım eder misiniz?

Kasa hiç mi çalışmıyor yoksa fanlar dönüyor da sistem açılmıyor mu?

Hiç çalışmıyor sadece 24 pinli kablo var ya anakarta takılı onun 3.ve4. pinine kablo değdirip şaşe yaptırınca fanlar çalışıyor ben anlamıyorum tam bir tanıdık söylemişti internet kafeci değdir şase olsun diye ama kabloyu çıkarınca hiç çalışmıyor.

Şase yaparak bilgisayara zarar verebilirsin. İnce hesap yetkililerine ya da yakınında şubeleri varsa götür baktır. Daha yeni aldığın için söküp takmakla uğraşma.

Şase yaparak bilgisayara zarar verebilirsin. İncehesap yetkililerine ya da yakınında şubeleri varsa götür baktır. Daha yeni aldığın için söküp takmakla uğraşma.

Tamam teşekkürler peki kaç gün sürer gelmesi biliyor musunuz? İnternette yazmıyor da çok sürer mi gelmesi? Yakınımda şubesi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani mail atın size birkaç yöntem sunarlar eğer çözüm olmazsa garantiye gönderirsin.
İnternet sayfalarında iletişim numaraları var onu da arayabilirsin mailden kısa sürer cevap alman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı