Nabza göre şerbet veriyor AIlar. O yüzden çok da güvenilmez. Ayrıca GPT ve Grok bence daha büyük yanılma payına sahip Gemini biraz daha tutarlı.
Grok kullanıyorum ve evet kendini biraz hissettiriyor biraz fazla yanılıyor.
Nabza göre şerbet veriyor AIlar. O yüzden çok da güvenilmez. Ayrıca GPT ve Grok bence daha büyük yanılma payına sahip Gemini biraz daha tutarlı.
Eki Görüntüle 2558411oh my god. Böyle bir şey beklemiyordum![]()
Kesinlikle. Bende iki tanesine soruyorum en az önemli konularda ama o da yoruyor ikisine baştan anlatmak. Zaten işim gereği kullanıyorum bolca. Ayrıca evet güncelleme ile daha kötü oldu benceHer zaman bilgiyi kontrol etmeli. Ben Gemini ile GPT'ye aynı soruyu soruyorum genelde, Gemini'nin cevapları daha gerçekçi, tutarlı ve bilimsel geliyor. GPT daha çok arkadaş gibi takılmaya çalışıp batırıyor. Bir de GPT-5 4O'dan daha kötü gibi hissediyorum sadece ben mi öyle düşünüyorum bilmem.
2 yapay zeka da aynı şeyi söylediği takdirde kör kütük güveniyor musunuz hocam?Kesinlikle. Bende iki tanesine soruyorum en az önemli konularda ama o da yoruyor ikisine baştan anlatmak. Zaten işim gereği kullanıyorum bolca. Ayrıca evet güncelleme ile daha kötü oldu bence
Yok hocam gene güvenmiyorum. Dediğim gibi güvenilmezler tamamen. En son kendim düşünüyorum.2 yapay zeka da aynı şeyi söylediği takdirde kör kütük güveniyor musunuz hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.