ChatGPT "Preauth PlayIntegrity verification failed" hatası nasıl giderilir?

cowgirl

Hectopat
Giriş yaparken bu hatayı alıyorum, çözümü var mı?

Screenshot_20250610-203053_One UI Home.jpg

Yüksek ihtimalle cihaz rootlu, bu yüzden 2 seçeneğiniz var. Ya rootu kaldıracaksınız (garanti yöntem) ya da MicroG kuracaksınız (%85 ihtimalle çalışır).
Ya da Play Integrity Fix modülü yükleyip BASIC_INTEGRITY testini geçip kullanacak.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-06-14-01-19-03-793_gr.nikolasspyr.integritycheck.jpg
    Screenshot_2025-06-14-01-19-03-793_gr.nikolasspyr.integritycheck.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 72
Aşağıdaki ZIP dosyasını indirin, Magisk'te modüller bölümünü açıp yükle deyin, indirdiğiniz ZIP dosyasını seçin. Kendiliğinden kurulacak. Sonra yeniden başlat butonu çıkacak, başlat deyin.

Ardından tekrar yukarıda ekran görüntüsü yaptığınız uygulamada test yapın. Ekran görüntüsündeki 1 ve 2. test yeşil olmalı. ChatGPT'ye de girebilmelisiniz.

Aşağıdaki ZIP dosyasını indirin, Magisk'te modüller bölümünü açıp yükle deyin, indirdiğiniz ZIP dosyasını seçin. Kendiliğinden kurulacak. Sonra yeniden başlat butonu çıkacak, başlat deyin.

Ardından tekrar yukarıda ekran görüntüsü yaptığınız uygulamada test yapın. Ekran görüntüsündeki 1 ve 2. test yeşil olmalı. ChatGPT'ye de girebilmelisiniz.

Hocam Magisk'te modüller bölümüne tıklayamıyorum. Oradaki guncelle bolumunude kac kere yaptım, bir şey değişmiyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-06-14-08-34-47-200_com.topjohnwu.magisk.jpg
    Screenshot_2025-06-14-08-34-47-200_com.topjohnwu.magisk.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonunuz rootlu mu ki? Magisk var mıydı yoksa siz öylece kurdunuz mu?

Bu uygulamayla bir root kontrolü yapar mısınız?

Hocam IMEI'nin süresi bitmisti, telefoncuya goturmustum. Cok bilgili degilim rootlu mu degil mi diye. Sonra banka vs uygulamalara girmediği icin Magisk indirmistim. Attiginiz uygulama telefonla uyumlu degil diyor, indiremiyorum.

Hocam IMEI'nin süresi bitmisti, telefoncuya goturmustum. Cok bilgili degilim rootlu mu degil mi diye. Sonra banka vs uygulamalara girmediği icin Magisk indirmistim. Attiginiz uygulama telefonla uyumlu degil diyor, indiremiyorum.
APK olarak indirin.

Magisk'i indirdiniz de kurulum yapmamışsınız. Şu an girebiliyor musunuz banka uygulamalarına? Sizin telefonun muhtemelen formatlanması, root atılması lazım. Samsung ise hiç ellememek daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı