ChatGPT'nin hazırladığı antrenman yemek programı iyi midir?

Emre Yağmurlu

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Ekran görüntülerinde en alttaki akşam ve gece öğünü çıkmamış, o da şu şekilde;

Aksam Yemegi: - 150-200g izgara, kirmizi et veya hindi.
  • 1 porsiyon sebze yemegi (or. zeytinyagli kabak)
  • 1 kucuk tatli patates-

Gece Ogunu (istege bagli): - 1 bardak sut veya kefir - 1-2 tam ceviz

1745999194794.png
1745999214930.png

Bu arada amacım estetik bir fizik, yağ oranı düşük kas oranı biraz fazla. Boyum 1,75 kilom 70.
Evde antrenman yapıyorum ondan dolayı böyle bir program hazırladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi kardeşim ChatGPT yaptıysa %99 ihtimalle güvenlidir. Sen yine de hareketleri yaparken dikkat et ve GPT'ye yaşını da söylemeyi unutma ki ona göre daha güvenli hazırlasın. + bir şey yemek istediğinde de yardımcı oluyor zaten.

Şimdi kardeşim ChatGPT yaptıysa %99 ihtimalle güvenlidir. Sen yine de hareketleri yaparken dikkat et ve GPT'ye yaşını da söylemeyi unutma ki ona göre daha güvenli hazırlasın. + bir şey yemek istediğinde de yardımcı oluyor zaten.
Bazıları 2 gün spor yapıp 1 gün dinleniyor. Benim antrenman programı 5 güne dağıtmış, 6. günde full body günü. Sence haftada 1 gün dinlenme yeterli olur mu kaslar için? Bana 1 gün yeter hiç bir sıkıntı olmaz ama kasların gelişimi için soruyorum.

Yeni mi başlıyorsunuz? Ben doğrusu 5 gün spor 2 gün dinlenme diye, başlangıçta belli bir süre tüm vücut sonra bölgesel çalışmak gerekiyor diye biliyorum. Ağırsağlamda okumuştum bunları. Temelden başlayacak olsam sorularıma göre onların makalelerini ve videolarını incelerdim, size de bunu tavsiye edebilirim.

Bazıları 2 gün spor yapıp 1 gün dinleniyor. Benim antrenman programı 5 güne dağıtmış, 6. günde full body günü. Sence haftada 1 gün dinlenme yeterli olur mu kaslar için? Bana 1 gün yeter hiçbir sıkıntı olmaz ama kasların gelişimi için soruyorum.

Dediğim gibi yaş kilo boy falan yaz zaten sana göre bir plan çıkartıyor. Bedenini de fazla yorma önce plana alışmak için ufak bir şeyler de kolaydan zora git ki bedenin alışsın yoksa spor yapacağım falan diye bedenine zarar verirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı