ChatGPT'nin yaptığı program nasıldır?

yavuz5434

Hectopat
Daha fazla  
Lean bulk için istemiştim, bana böyle bir program yaptı. Değerlendirir misiniz?

Dosya Ekleri

• image-1772867025766.jpg
    image-1772867025766.jpg
    134,6 KB · Görüntüleme: 58
  • image-1772867033206.jpg
    image-1772867033206.jpg
    131,1 KB · Görüntüleme: 57
3x8 4x12 ne varsa hepsini tek güne yapıştırmış Bir gün de bu kadar haraketi ard arda yapmak zorunda değilsiniz.

Gayet iyi split, her bölge çalışıyor, tekrar sayıları da iyi.
Bazıları sizin dediğiniz gibi çok iyi diyor bazıları çok kötü diyor arada kaldım

3x8 4x12 ne varsa hepsini tek güne yapıştırmış Bir gün de bu kadar haraketi ard arda yapmak zorunda değilsiniz.
Fitnessda 3 abiye daha sordum onlarda bi sorun yok sadece set ve tekrar sayılarını ufak bir oynatabilirsin dedi

Yalan olmasın çok kötü olmuş chatgpt'ye program yaptırmayın.
O kadar kötümü ya

Bazıları sizin dediğiniz gibi çok iyi diyor bazıları çok kötü diyor arada kaldım
Split yazmış hocam işte, tabii ki split programda bir bölgeye odaklanıp tüm hareketlerle orayı çalıştıracak. Tekrar sayıları da mantıklı, hareket sayısı fazlaysa, tekrar sayılarından ufak da olsa taviz verilebilir.

Fitnessda 3 abiye daha sordum onlarda bi sorun yok sadece set ve tekrar sayılarını ufak bir oynatabilirsin dedi

O kadar kötümü ya
Arkadaşın da dediği gibi split bir program yazmış Atıyorum itiş gününde mesela Overhead press, Dips ve Rope Pushdown var ise hepsini aynı gün yapmak zorunda değilsiniz her türlü arka kol kaslarınızı etkileyecektir. Ha hepsini aynı gün yaparsanız bir şey kaybetmezsiniz sadece yorulmayın diye bir tavsiyeydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı