ChatGPT'nin yazdığı kod nasıl APK dosyasına dönüştürülür?

syroxxy

Centipat
Daha fazla  
Elimde ChatGPT'den yazmış olduğum bir kod var, onu kod haline getirdi. Android Studio'da APK yapmamı istedi ama yapamadım. APK dosyasına nasıl dönüştüreceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde ChatGPT'den yazmış olduğum bir kod var, onu kod haline getirdi. Android Studio'da APK yapmamı istedi ama yapamadım. APK dosyasına nasıl dönüştüreceğim?
Android Studio'dan yeni proje oluşturun. Verdiği Kotlin kodu muhtemelen tek dosyadır, Android Studio'ya yapıştırın. Daha sonra uygulamayı derleyin.

• Android Studio'yu aç ve kodun olduğu projeyi aç.
  • gradle Sync (yani projeyi senkronize etme) işleminin tamamlandığından emin ol. Eğer projede eksik bağımlılıklar varsa, bu işlemi yapman gerekebilir.
  • Build menü'süne git:
    • Android Studio'nun üst menüsünde Build sekmesine tıkla.
    • Açılan menüden Build bundles / APK yi seç.
    • Ardından Build APK(s) seçeneğine tıkla.
  • APK'yı çıkarma:
    • Android Studio, projeyi derleyip APK dosyasını oluşturacaktır. Bu işlem birkaç dakika sürebilir.
    • Derleme tamamlandığında, "APK generated successfully" gibi bir bildirim alırsın.
    • Bildirimin altındaki locate butonuna tıklayarak APK dosyasının bulunduğu klasöre ulaşabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı