Cheat Engine güvenilir mi?

Yahya hocamız güzelce özetlemiş, neden bu kadar sinirlisin? Benim dediğim doğru bir şey, yanlışlık yok. İstersen git araştır dediğimin doğru olduğunu anlayacaksın bay sinirli.

Hey ben sinirli değilim tamam mı? Zararlı yazılım neden gerektirsin bana söylesene Cheat Engine'de ne tür bir zaralı yazılım var?
Yahya hocamız güzelce özetlemiş, neden bu kadar sinirlisin? Benim dediğim doğru bir şey, yanlışlık yok. İstersen git araştır dediğimin doğru olduğunu anlayacaksın bay sinirli. Senin virüs programının algılamaması onun içinde zararlı/zararsız virüs olmayacağı anlamına gelmez.

Yahya hocam demişki kendi sitesinden indirirsen sıkıntı olmaz sadece antivirüs virüs olarak algılar sen diyorsunki zararlı yazılım olmadan hile programı olmaz.

Hey ben sinirli değilim tamam mı? Zararlı yazılım neden gerektirsin bana söylesene Cheat Engine'de ne tür bir zaralı yazılım var?
Ben mi anlatamıyorum, sen mi anlamıyorsun? Ben zararlı/zararsız olarak diyorum. Zararsız olabilir ama içinde virüs olmayacağı şeyini değiştirmez. Ben sadece içinde virüs var olduğunu söyledim, zararlı olduğuna dair kesin bir kanaat getirmedim, her mesajıma "kızgın" atmaya devam et. He bu arada "içinde zararlı bulunmaktadır" dedim ya, şimdi sana virüs total sonuçlarını atıyorum.

Ben mi anlatamıyorum, sen mi anlamıyorsun? Ben zararlı/zararsız olarak diyorum. Zararsız olabilir ama içinde virüs olmayacağı şeyini değiştirmez. Ben sadece içinde virüs var olduğunu söyledim, zararlı olduğuna dair kesin bir kanaat getirmedim, her mesajıma "kızgın" atmaya devam et. He bu arada "içinde zararlı bulunmaktadır" dedim ya, şimdi sana virüs total sonuçlarını atıyorum.

Tamam kardeşim sen haklısın adı üstünde virüs zararsız zararlı yazılım kızgınları geri alıyorum mükemmel atıyorum biraz daha bilgi verebilir misin?

Tamam kardeşim sen haklısın adı üstünde virüs zararsız zararlı yazılım kızgınları geri alıyorum mükemmel atıyorum biraz daha bilgi verebilir misin?
Ben sana "muhteşem" at ya da "kızgın atma" demedim, tabii atabilirsin. Mesela ne hakkında, nasıl bir bilgi istiyorsan konu açabilirsin. Şuan farklı bir konudayız.

Hocam fotoğrafımı almışsınız. 😔
Dostum ben Neil Patrick Harris'i Gösteri ve dizilerindende çok severdim ve Jake peralta'dan sıkılmıştım. 2 hafta önce felan değiştirdim ve öyle dürüyor yani sizden almadım.
Hocam fotoğrafımı almışsınız. 😔
Buna bakarsak sizde benim fotoğrafımı almışsınız.

Dostum ben Neil Patrick Harris'i Gösteri ve dizilerindende çok severdim ve Jake peralta'dan sıkılmıştım. 2 hafta önce felan değiştirdim ve öyle dürüyor yani sizden almadım.

Buna bakarsak sizde benim fotoğrafımı almışsınız.
Sorun yok hocam. Değiştirin anlamında dememiştim. O fotoğrafı koymanız "legend-wait for it- dary. Legendary." 😊

İndirme derim hileye alışınca bırakamıyorsun diyelim bir ihtimal bıraktın o da çok zor oluyor ve bir daha başlama ihtimalin oluyor. Ayrıca zevk'de almazsın hile de neymiş :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı