Cheat Engine güvenilir mi?

Göktuğ321

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
kergit kargıcısı
Cheat Engine indireceğim fakat güvenli değil diye gördüm. İçinde trojan falan varmış. Resmi sitesinden indirsem mi? Nasıl yapsam bilemiyorum.
Ben bilgisayar virüslerine takıntılı biriyimdir. Zahmet olmazsa rica ediyorum birisi Cheat Engine'i VirusTotal'de taratıp raporunu bana atabilirse sevinirim.
(Ayrıca hileyi Online değil offline çünkü o kadar emek harcayıp kazanan kişilerin hakkına girmemek için Online yapmıyorum. Offline tek başıma asker sayısı arttıracağım)
Cevaplar için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi sitesinden indirirsen sıkıntı olmaz ben kullanıyordum sıkıntı yok. Ama AV sorun çıkartabilir yüklerken bu arada VirusTotal'den kendin taratabilirsin dosyayı açmadağın sürece hiç bir şey olmaz.

Takıntılı biriysen kullanma. Ben şahsen kullanmıyorum, tavsiyede etmem. Çok karışık bir program ama kendi sitesinde sıkıntı yok diye biliyorum ben de.

Kendi sitesinden indir ama AV'ı kapat sonra tekrar aç hiç bir şey olmaz böylece.
FIFA 15 oynarken kullanırdım AV virüs dedi diye hemen silmiştim virüs olmadığını biliyordum. Ama işte eskiden bilgisayardan anlamıyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı