Enter your title Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 522 Çözümler 1 14 Temmuz 2021 #1 Tek oyunculu (slime ranchers) bir oyunda bir şeyi denemek istiyorum ama güven konusunda endişeliyim, güvenli mi? Eğer siteye bağlıysa güvenli bir site verebilecek var mı?
Tek oyunculu (slime ranchers) bir oyunda bir şeyi denemek istiyorum ama güven konusunda endişeliyim, güvenli mi? Eğer siteye bağlıysa güvenli bir site verebilecek var mı?
Çözüm eth 14 Temmuz 2021 Kendi sitesinden indirirsen evet. Açık kaynak kodluydu zaten. Dilerseniz kendiniz inceleyin. Cheat Engine
Kendi sitesinden indirirsen evet. Açık kaynak kodluydu zaten. Dilerseniz kendiniz inceleyin. Cheat Engine
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #11 Enter your title dedi: Kurulumu yaparken "gerekli izinlere sahip değilsiniz" diyor, ne yapabilirim ? (Yönetici olarak çalıştırmayı denedim) Genişletmek için tıkla... Ekran fotoğrafı atma şansınız var mı? Artı 0 Eksi
Enter your title dedi: Kurulumu yaparken "gerekli izinlere sahip değilsiniz" diyor, ne yapabilirim ? (Yönetici olarak çalıştırmayı denedim) Genişletmek için tıkla... Ekran fotoğrafı atma şansınız var mı?
KS KS Enter your title Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 522 Çözümler 1 14 Temmuz 2021 #12 Neverchanges dedi: Ekran fotoğrafı atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... A çözdüm, Windows Defender merak etmişte bu ne diye, kalsın dedim. Artı 0 Eksi
Neverchanges dedi: Ekran fotoğrafı atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... A çözdüm, Windows Defender merak etmişte bu ne diye, kalsın dedim.
eyupensarwq Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ağustos 2021 #13 eth dedi: Kendi sitesinden indirirsen evet. Açık kaynak kodluydu zaten. Dilerseniz kendiniz inceleyin. Cheat Engine Genişletmek için tıkla... Siz ciddi misiniz? Benim bilgisayarıma virüs bulaşıyordu. Üstelik Cheat Engine adresinden indirdiğim halde! Artı 0 Eksi
eth dedi: Kendi sitesinden indirirsen evet. Açık kaynak kodluydu zaten. Dilerseniz kendiniz inceleyin. Cheat Engine Genişletmek için tıkla... Siz ciddi misiniz? Benim bilgisayarıma virüs bulaşıyordu. Üstelik Cheat Engine adresinden indirdiğim halde!
KS KS Enter your title Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 522 Çözümler 1 29 Ağustos 2021 #14 eyupensarwq dedi: Siz ciddi misiniz? Benim bilgisayarıma virüs bulaşıyordu. Üstelik Cheat Engine adresinden indirdiğim halde! Genişletmek için tıkla... Ne virüsü? Antivirüsler virüs olarak algılıyor bunun sebebi de kurulumdaki reklam. Artı 0 Eksi
eyupensarwq dedi: Siz ciddi misiniz? Benim bilgisayarıma virüs bulaşıyordu. Üstelik Cheat Engine adresinden indirdiğim halde! Genişletmek için tıkla... Ne virüsü? Antivirüsler virüs olarak algılıyor bunun sebebi de kurulumdaki reklam.