MisentiMiSenti
Hectopat
Merhaba, Cheat Engine ile GTA 5 hikaye moduna para hilesi yapmayı düşünüyorum oyun Epic Games'ten ama kullanıldığın da Steam'den VAC hilesi alınabilme ihtimali varmış bu doğru mu?
Merhaba, Cheat Engine ile GTA 5 hikaye moduna para hilesi yapmayı düşünüyorum oyun Epic Games'ten ama kullanıldığın da Steam'den VAC hilesi alınabilme ihtimali varmış bu doğru mu?
Story Mode için sıkıntı yaratmaz.Merhaba, Cheat Engine ile GTA 5 hikaye moduna para hilesi yapmayı düşünüyorum oyun Epic Games'ten ama kullanıldığın da Steam'den VAC hilesi alınabilme ihtimali varmış bu doğru mu?
Single'da bir şey olmaz ama online'da hile yapmayın ban yemek tamamen şans işi ban yiyebilirsiniz. 230 level kastığım hesaba araba almak için 10m hile yaptım 30 gün ban yedim ve hesabım resetlendi. Arkadaşım oyuna girdiği gibi 1 milyar para 120 level hile yaptı 2 3 yıldır oynuyor.Hikayede normal mod menü de kullansanız ban yemezsiniz. Online'dan yeniliyor sadece. Online değilse uğraşmayın Cheat Engine ile falan mod menü kurun geçin.
Hikayede normal mod menü de kullansanız ban yemezsiniz. Online'dan yeniliyor sadece. Online değilse uğraşmayın Cheat Engine ile falan mod menü kurun geçin.
Güvenilir bir şekilde nereden indirebilirim?
Trainer mod yeterli olacaktır istekleriniz için: Menyoo PC [Single-Player Trainer Mod]
Hocam bunları direkt dosyaların içine mi atacağım yoksa öncesinde kurmam gereken farklı uygulamalar var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.