Cheat Engine Steam'i etkiler mi?

Kromik

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Steam yüklü ve satın aldığım bi oyunlarım var. Bir oyunda hile yapmak istiyorum ama oyunu Steam'den almadım. Oyun zaten singleplayer. Steam sorun çıkarır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam oyunlarında "online oynamadığım" Single Player modunda dünyanın hilesini yapıyorum can sıkıntısından. Single Player modunda hile yaptığınız sürece sorun yaşamazsınız.

Arkadaşlar Steam yüklü ve satın aldığım bi oyunlarım var. Bir oyunda hile yapmak istiyorum ama oyunu Steam'den almadım. Oyun zaten singleplayer. Steam sorun çıkarır mı?
Benim arkadaşım kullanmadığı halde bilgisayarında Cheat Engine bulunduğu için 8 saat için VAC yedi ve bu 8 saat içinde silmezse kalıcı olarak banlanacağı bildirildi. Tabii hemen sildi ve vac yemedi.

Benim arkadaşım kullanmadığı halde bilgisayarında Cheat Engine bulunduğu için 8 saat için VAC yedi ve bu 8 saat içinde silmezse kalıcı olarak banlanacağı bildirildi. Tabii hemen sildi ve vac yemedi.

Yok öyle bir şey. Cheat Engine açıkken (eğer oyuna enjekte edilmemişse) VAC korumalı sunucuya girerken hata uyarısı verir. VAC yasakları 8 saatlik değil, kalıcıdır. Sizin anlattığınız sadece bir uyarıdan ibaret. Ayrıca VAC yasağı verilirken kullanıcıya herhangi bir uyarıda bulunulmaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı