Cheat Engine virüslü mü?

Herkese selamlar konuya hemen gireceğim. Ben Cheat Engine indireceğim kendi sitesinden ama virüslü mü? VirüsTotal vb. sitelere attım hepsi farklı virüs buldu eğer virüs girerse nasıl silerim? Windows 7 bilgisayar. (Sürüm 7.2)
Ben uzun süredir cheat engine kullanıyorum. Virüs falan yok. Zaten indirince direk taratıyorum kaspersky ile. Orjinal sitesinden indir güvenilir. Fakat programı kullanırken dikkatli ol, oyunun ayarları bozulabiliyor yanlış yere yanlış değeri girersen. Örneğin altın mı artırcan oyunda, önce ilk değeri gir first scan de, sonra altından biraz harca o değeri gir next scan de, sonra biraz daha harca next scan de. O şekilde 2 satır kalana kadar next scan de. Sonra fazla abartmadan bas artık istediğin kadar altın 😃 Ben bunlarla uğraşamam diyorsan Fling Trainer sitesi var, orası da güvenilir. Oradan oyunun ismini yazıp en son sürümüne göre hile programı indirebilirsin. O program ile tek tuşla kolayca altın veya ölümsüzlük basabilirsin.
 
Bir hile programını indirmek ne kadar sağlıklı?
Bu program sadece bir hile programı değil, tersine mühendislik tool'u. İster exe dosyalarını tararsın ister Farmville'de ineklerinden daha çok süt sağarsın. Hile programı diyip geçiştirip atmayın, yanlış bilgi vermeyin.
 

Geri
Yukarı