Cheat Engine'in yüklü olması Valorant için sıkıntı yapar mı?

Arkada açıkken Valorant açarsanız yeme ihtimaliniz var diye biliyorum. Program aktif değilken yenmiyor diye hatırlıyorum, bir aralar bende de kuruluydu çünkü.
 
Riot Arkem:

Genel olarak, diğer oyunlar için hile çalıştırdığınız için sizi yasaklamayacağız. Buradaki uyarı, bazı araçların birden fazla oyunda hile yapmak için kullanışlı olmasıdır (CheatEngine bir örnektir).

Binding of Isaac ya da herhangi bir yerde hile yapmak için CheatEngine kullanıyorsanız (bunu programlama için normal bir hata ayıklayıcı olarak kullananları da duydum) aldırmıyoruz ama lütfen VALORANT oynamaya çalışırken çalıştırmayın. yoksa bu oyunda da hile yapmak istediğinizi varsayacağız.
 
Evet yapabilir. Riot Games üçüncü parti lisansı olmayan herhangi bir yazılımdan dolayı (fare yazılımı olsa bile) birkaç kullanıcıya yasaklama vermişti. Bugün bilgisayarında sadece Cheat Engine yazılımı olmasına rağmen Valorant'tan hile sebebiyle yasaklama alan bir arkadaşımla konuştum.

Kesinlikle yasaklama alırsınız demiyorum ama hem programın isminden hem de üçüncü parti yazılım olmasından dolayı bu konuda dikkat etmeniz gerekmekte.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı