Merhaba. Cheetos Kıvır Kıvır kalktı mı acaba?
Bir süredir ben de görmüyorum. Kaldırılmış olabilir. Cips kalitesi ve çeşitliliği son zamanlarda çok kötü hale geldi zaten. Eskiden bayıla bayıla yediklerim saman gibi artık. En belirgin olanı ise Doritos Nacho. Elimiz yüzümüz sos olurdu, bayıla bayıla yerdik ama şimdi saman gibi. Almıyorum 5-6 aydır onu da. Canına okudular cipsin.
Bir süredir ben de görmüyorum. Kaldırılmış olabilir. Cips kalitesi ve çeşitliliği son zamanlarda çok kötü hale geldi zaten. Eskiden bayıla bayıla yediklerim saman gibi artık. En belirgin olanı ise Doritos Nacho. Elimiz yüzümüz sos olurdu, bayıla bayıla yerdik ama şimdi saman gibi. Almıyorum 5-6 aydır onu da. Canına okudular cipsin.
Ülkede ürün kalitesi diye bir şey kalmadı hocam maalesef.Bir süredir ben de görmüyorum. Kaldırılmış olabilir. Cips kalitesi ve çeşitliliği son zamanlarda çok kötü hale geldi zaten. Eskiden bayıla bayıla yediklerim saman gibi artık. En belirgin olanı ise Doritos Nacho. Elimiz yüzümüz sos olurdu, bayıla bayıla yerdik ama şimdi saman gibi. Almıyorum 5-6 aydır onu da. Canına okudular cipsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.