Cherry Tiggo 8 Pro Max vs Peugeot 3008 2021 1.5 Allure

Eski aracım 2014 sportage di, evet hiç yolda bırakmadı sanayi yüzü göstermedi ancak ben ne çevremden ne de sanayideki tanıdık ustalardan yeni 3008-5008'lerin üzdüğünü, yolda bıraktığını duydum. Ayrıca konfor olarak da kesinlikle denk değiller.

Zaten 3008'lerin şanzıman ve motoru başarılı elektronik aksam arızası verebilir normal elektronik sonuçta ama fiyatını hak ediyor mu tartışılır?

Zaten 3008'lerin şanzıman ve motoru başarılı elektronik aksam arızası verebilir normal elektronik sonuçta ama fiyatını hak ediyor mu tartışılır?

100 küsur bin km hafif orta kazalı 2019 2020 model Peugeot 3008'ler 1 milyon 200 binden aşağı değildi benim alacağım zaman ben de gittim 1200'e 2023 model 20 bin km mg HS aldım. 8 aydır kullanıyorum tek beğenmediğim yanı kalkışlarda geç vites atıyor şanzıman performansı pek tatmin etmedi geriye kalan konfor, malzeme kalitesi yakıt tüketimi vs konusunda çok memnunum.

Kesinlikle hak ediyor, fiyat skalasındaki tüm alternatifleri incelemiş biri olarak söylüyorum. 5008'den önce kodiaq, Tiguan, Tucson, sportage, Tiggo 8 Pro ve 2021 X-trail bakmış biri olarak kodiaq harici hiçbirinin 5008 yerine tercih edilebileceğini düşünmüyorum. Kodiaq çok güzel bir araç ama aynı fiyat bandında boş paketleri var maalesef.

Kesinlikle hak ediyor, fiyat skalasındaki tüm alternatifleri incelemiş biri olarak söylüyorum. 5008'den önce kodiaq, Tiguan, Tucson, sportage, Tiggo 8 Pro ve 2021 X-trail bakmış biri olarak kodiaq harici hiçbirinin 5008 yerine tercih edilebileceğini düşünmüyorum. Kodiaq çok güzel bir araç ama aynı fiyat bandında boş paketleri var maalesef.

Kaç Km'de almıştınız hasarı vs var mıydı? Çünkü mantıklı bir tane bulsam ben de alacaktım fakat ya KMS'i yüksek ya ağır hasarlı oluyordu baktığım araçlar mantıklı fiyata bulunursa alınır tabii.

Kaç Km'de almıştınız hasarı vs var mıydı? Çünkü mantıklı bir tane bulsam ben de alacaktım fakat ya KMS'i yüksek ya ağır hasarlı oluyordu baktığım araçlar mantıklı fiyata bulunursa alınır tabii.

71 bin km de tramersiz değişensiz boyasız 1760'a aldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı