Aizens
Megapat
Daha fazla
1.4 T astra kullanıyorum 4 yıldır. Bence 1.4 T güzel motor. Ha öyle uçup kaçacak bir güç yok 140 bg 1500 kg astra. Cruze de 3 aşağı 5 yukarıdır aynı altyapı kullanılıyor. İstanbulda genel kullanımda 8 - 9 arası yakıyor. Piston kırma muhabbeti alt devirde çok zorlarsan kırabilirsin demişlerde 4 yıldır beraberiz sadece lastik sensörü problemi yaşadım onun haricinde bir sorun yaşamadım.Aracı 4 gün önce aldım 108 binde ilk sahibinden boya yok değişen yok 1.4 Turbo manuel ltz paket. Aracın çekişi konusunda soru işareti olanlara asfaltı resmen kazıyor bırakın çekmeyi falan. Aracı fiyatına göre düşündüğümde inanılmaz konforlu ses sistemi muhteşem en ufak şakasız TRIM sesi almadım. Kısacası özellikleri bana gayet yeterli alacak arkadaşlar varsa tam bir aile aracı alıp kullanabilirler. Bu motor için kol çıkarma mevzusu var diyorlar ama Chevrolet Opel ile aynı termostatı kullanmıyor Opel de motor 105 derecelere çıkarken ben hararet çizgisinin yarıya geldiğine şahit olmadım. Hep yarının bir altında gayet stabil çalışıyor. Liqui moly yağ koydum tüm periyodik bakımlarını yaptım 4 disk balata değiştim sorunsuz kullanıyorum. Aklında soru işareti olan soru sorabilir. Son olarakdan İstanbul trafiğinde maksimum 6.9 ortalama yakıt tüketimi gördüm. 1.6 modelleri çekiş konusunda sıkıntılı 2.0 dizellerinin temizini bulmak zor ve çok yakıyor.