CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: "6 lider adayımız sizsiniz derse elbette aday olurum"

Kılıçdaroğlu'nun aday olması sizin işinize geliyor anlaşılan. Sebebini merak ediyorum, açıklayabilir misiniz?
Ben sizin için söyleyim, aynı düzenin başka kişiler tarafından kurulacak olması ve koltuk paylaşımı. Kısaca "sıra bizde"ciler.
Sadece bu yüzden dolayı Mansur beyden başka hiç kimseye güvenmiyorum. Suriyelileri geri gönderebilecek tek kişininde o olduğunu düşünüyorum.
 
Ben sizin için söyleyim, aynı düzenin başka kişiler tarafından kurulacak olması ve koltuk paylaşımı. Sadece bu yüzden dolayı Mansur beyden başka hiç kimseye güvenmiyorum. Suriyelileri geri gönderebilecek tek kişininde o olduğunu düşünüyorum.
Ben direkt olarak memleketteki hiçbir siyasetçiye güvenmiyorum. Gerçekten memleketin yararını düşünen birisi de yok bana göre. Konu sahibi arkadaş neredeyse hiç laf kondurmuyor kendi desteklediği kişiye.
 
Hayır, bu düşünce çok yanlış. HDP'liler Mansur Yavaş eski MHP'li olduğu için sevmiyorlar. Memleketimden biliyorum (Mardin). Ayrıca %10-15 oy oranı asla azımsanamaz.
Mansur beyi sırf milliyetçi diye sevmemelerini anlamıyorum gerçekten, günümüzdeki "milliyetçilik" anlayışı bile değişti, biz türkiye vatandaşları ve göçmenler olarak bilmem farkındamısınız?
Böyle bir durumda o partinin gidip mâlum parti ile ittifak yapacağı kesin, o partinin seçmenleri, bu "desteğin" sonucunu yürekleri kaldıracaksa gidip mâlum partiyi desteklesinler. Başka diyecek sözüm yok. 50 yıl sonra bu kitledende çok olan bir etnik köken nüfusu olunca, biz normal vatandaşların ne çektiğini anlarlar belki.
 
Son düzenleme:
Nasıl başarılı değil?
Baykal dönemine bir bakın bakalım, neler olmuş?
Parti bitmişti. CHP'de şimdi etkin olan isimler yeni parti kurmuştu bile. Kılıçdaroğlu başkan olunca hepsi geri geldi.
Son zamanlarda çok aktif değil, eskiden pek emin değilim.
 
Ne alakası var?

İstanbul ile Ankara'yı kıyaslaman mantıklı değil. Sebebi de bundan önceki Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanının yaptıklarına bir bak bakalım.

Bana bu adamla ilgili adamakıllı bir gerekçe gösterin.
Niye Mansur Yavaş'ın aday olmasını istiyorsunuz?

Alıntıladığın mesajda da bunu sorguluyorum ancak bunun cevabını verememişsin.
Şu hizmetinden dolayı onu takdir ettim ve şu sebepten ötürü aday olmasını doğru buluyorum gibi bir açıklama bekliyorum.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı