CHP İstanbul Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu Arapça pankart yaptırdı

Ya körü körüne başlığa göre yorum yapılıyor artık. Doğrusu ortaya çıkınca da yok aslında şöyle olsa böyle olsa diyorsun. İnsanları manipüle ediyorsun.
 

@ÖzkanK DH'den attılar mı seni? Gel bak ben sana anlatayım AKP seçmeni. Ülkede on milyon Rus genç ve çok güzel bayan olsun. Millet Rusça yazıya tepki koyar. (İstedikleri kadar güzel olsunlar, bir anda 10 milyon göçmeni ABD bile kandıramaz, sıkıntıya girer) Yada 10 milyon Alman bilim adamı ülkeye doluşsun. Hepsi doktor, mühendis, ekonomist... Aynı mantık hiçbir ülke bu kadar mülteciyi bir anda kaldıramaz sıkıntıya girer. Halk aynı şekilde bu sefer Almanca yazıya tepki gösterir.

Eğitim almışsın, milletin dini hassasiyetlerini kullanmaya çalışıyorsun. Yalnız buradan size daha fazla ekmek çıkmaz. Git büyüklerine öyle söyle. Bir şişe süt olmuş 15 TL.
 
Ben konuya dahil değilim. Sadece o kısmı alıntı yaptım, o kadar. Haber yapmadan en azından sağı solu nedir bilmek gerekiyor.
Siz beni anlamıyorsunuz sanırım. Başta Arapça diye her yerde haberi yapıldı, onlar suçlu değil de ben suçluyum. O da iyiymiş :D Arapça falan anlamamı da beklemiyorsunuz herhalde. Arapça olmadığı ortaya çıkınca zaten konuya yazacaktım, baktım yazılmış. Yazma gereği duymadım. Ek olarak mülteciler tarafından ülke işgal altında, sizin tek takıldığınız nokta da bu. O da iyiymiş :D
@ÖzkanK Türkiye Cumhuriyeti'nin ana dili Türkçedir, yapılacak her şey Türkçe yapılmalı. Türkçe olmayan her şeye karşı tepkimizi gösteririz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı