CHP lideri kılıçdaroğlu: "‘şimdi siyaset zamanı mıdır?' diyenlere cevap verdi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CHP lideri kılıçdaroğlu: "‘şimdi siyaset zamanı mıdır?' diyenler oldu. Yediğiniz ekmeğin, içtiğiniz suyun fiyatını belirleyen siyasettir. Bir sorun var ve bu sorunu halk yaşıyorsa ben onun sesi olmak zorundayım. Aksi halde ben niye siyaset yapıyorum?" Kaynak: yorum: Bu zor zamanlarda sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun çabası halkının yanında olması halkına ses olması unutulmamalıdır teşekkürler Kemal Kılıçdaroğlu!

Kemal Kılıçdaroğlu'nu bir tek halk anladı. O da yanlış anladı.
(Guzel konusmus bu arada. Seviyorum ama aday olmasin. )

Halk sıkıntı yaşıyor, onlara yardım etmemiz lazım ama bu mantık, yanlış mantık. Bu arada CHP genel başkanı aday olmasın. Mansur Yavaş'ta.
Lan siyaset yaptım CHP genel başkanı diyerek.

Allah'tan korkan ve bir ülkenin başına gelip sonra halkı vergiler, baskılar ile zulüm içinde yaşatan bir padişah vardı ya adı neydi?
O da korkmuyor. Korksa yapmazdı böyle.

Kılıç adamın da ağzından falan kaçmıştır. Yanlış konuşmuştur.
Arada karıştırıyordu zaten diyeceğini.

Genelde aday olmasını istemeyen insanlar şu 2 sebepten biri yüzünden istemiyor.

1- Şu ana kadar hep kaybetmiş olması.
2- Alevi olması.

İkisi de pek mantıklı gelmiyor, özellikle 2.si büyük saçmalık. Bir tane daha var ama yazmayı unuttum. Halk Kemal'i pek sevmiyor, bu yüzden oy alamayacağını düşünüyorlar.
Ben sünni müslüman olsamda başa geçecek kişinin dinini cidden umursamıyorum. Yeter ki insanların dinine saygılı olsun ve iyi yönetsin. Kalanı beni pek ilgilendirmiyor açıkçası. Yok aleviymiş falan banane arkadaşım yaptığın şey ırkçılığa giriyor. Birine dini yüzünden oy vermemek çok komik cidden. Mansur doğunun oyunu alsa tam olcak ama durum malum.

Normalde en ufak olayda büyük tepkiler veren, insanları dinsiz, vatan haini ilan eden insanlar 1 haftadır en ufak olayda siyaset yapmayın vs diye dolaşıyorlar. Depremin ilk zamanları insanlar operatorleri eleştirdi telefon çekmiyor diye onda bile savunmaya geçtiler nasıl bir psikolojiyse bu.

Ben sünni Müslüman olsam da başa geçecek kişinin dinini cidden umursamıyorum. Yeter ki insanların dinine saygılı olsun ve iyi yönetsin. Kalanı beni pek ilgilendirmiyor açıkçası. Yok aleviymiş falan bana ne arkadaşım yaptığın şey ırkçılığa giriyor. Birine dini yüzünden oy vermemek çok komik cidden. Mansur doğunun oyunu alsa tam olacak ama durum malum.

Ne yazık ki yıllarca halkı Alevi-Sünni, Türk-Kürt diye ayırarak insanları birbirine düşürdüler. Faşist fikirler ile insanların beyinlerini yıkayıp kardeşleri bile birbirine düşman ettiler. Bu ayrımcılıktan gına geldi gerçekten, birine sırf ırkı ya da dini yüzünden oy vermemek büyük saçmalıktır. Türkiye bir sürü ırkın barış içinde yaşayabileceği bir yerken, koca ülkeyi tüm insanlara dar ettiler.

Meshepler dinin altına koyulmuş dinamitlerdir. Din de mesheplerim yeri yoktur. Şu soruyu kendinize sorun bakalım. Hz. Muhammed hangi meshebe tabidir.

Hayran olmaya devam et. Meshepler yetmemiş olacak ki bir de tarikatler hortlamış. Bakalım daha neler olacak.

@One Face söyleyecek sözün olmadığı için Kuran a bağlı peygambere bağlı adama karşı cevap veremezsin. Ancak beğenmedim işareti yaparsın. Kuran da ilk ayet oku dur. Oku ki okuduğunu anlayasın. Biz siz okuyup anlayasınız diye Kuran ı indirdik der.

Son düzenleme:
Meshepler dinin altına koyulmuş dinamitlerdir. Din de mesheplerim yeri yoktur. Şu soruyu kendinize sorun bakalım. Hz. Muhammed hangi meshebe tabidir.

Hayran olmaya devam et. Meshepler yetmemiş olacak ki bir de tarikatler hortlamış. Bakalım daha neler olacak.

@One Face söyleyecek sözün olmadığı için Kuran a bağlı peygambere bağlı adama karşı cevap veremezsin. Ancak beğenmedim işareti yaparsın. Kuran da ilk ayet oku dur. Oku ki okuduğunu anlayasın. Biz siz okuyup anlayasınız diye Kuran ı indirdik der.
Okuyorum zaten.

Oku yorsun. Yermez diğer ayet der ki akletmez misiniz? Eger bu toplum kuran ı Arapça ağırlıklı değil kendi dilinde okuyup anlasaydı. Bence daha iyi yerlerde olurdu. Tarikat şeyh şıh mesheplerin elinde oyuncak olmazdı. Bana Allah peygamber ve gönderilen Kuran yeter. Başkası ne yapar beni ilgilendirmez

Technopat Haberler

Geri
Yukarı