CHP resmi boykot listesini açıkladı

Yanlış açıdan bakıyorsunuz. Örneğin, bir öğrenci düşünün. Bu öğrencinin öğretmenlerinin ilkokulda kötü olması bu öğrenci için kötüyken ortaokulda kötü olması onun için daha da kötüdür. Çünkü yıllar geçtikçe öğrenme hevesi de düşecek ve okul ile bağlantısı kesilecektir. Herkes A noktasından B noktasına giderken biz A'da kalırsak bu durum vahimdir lakin A'da kalmaya devam edersek durum daha da vahimleşecek, aramızdaki mesafe gün geçtikçe açılacaktır.
İşte tam bu yüzden A noktasından B'ye geçmeliyiz. Kıpırdamazsak ilerleme katetme şansımız olmayacak. Basit ve net zurna dürüm gelsin oyum yine de onundur.

Yanlış açıdan bakıyorsunuz. Örneğin, bir öğrenci düşünün. Bu öğrencinin öğretmenlerinin ilkokulda kötü olması bu öğrenci için kötüyken ortaokulda kötü olması onun için daha da kötüdür. Çünkü yıllar geçtikçe öğrenme hevesi de düşecek ve okul ile bağlantısı kesilecektir. Herkes A noktasından B noktasına giderken biz A'da kalırsak bu durum vahimdir lakin A'da kalmaya devam edersek durum daha da vahimleşecek, aramızdaki mesafe gün geçtikçe açılacaktır.
Bizim sorunumuz da ortaokula geçince aynı öğretmenin gelmesi. Allem gullem edip kotası dolmasına rağmen 3. Dönemi yapan 4. Dönemini yapamayacak mı sence?

Bizim sorunumuz da ortaokula geçince aynı öğretmenin gelmesi. Allem gullem edip kotası dolmasına rağmen 3. Dönemi yapan 4. Dönemini yapamayacak mı sence?
Yeni öğretmen yeni travmalar demektir. Bu olası öğretmenin travmalarımıza travma ekleyecek olması kaçınılmazdır.

Yeni öğretmen yeni travmalar demektir. Bu olası öğretmenin travmalarımıza travma ekleyecek olması kaçınılmazdır.
Zaten temelde büyük bir travma var. Yeniler en fazla eski travmayı tetikleyecek. Yenileri sürekli bununla karşılaştırıcaksın hangisi daha kötü diye. Değişim iyidir. Bu kadar yaşlı bir öğretmenin hala görevde olması büyük bir sorun. Eğer eğitim hayatınızda yaşlı bir öğretmeniniz olduysa;istemsiz unutulan cümleler/bilgiler, yapılan hatalar, cümle kuramayış vb. Çok şeye şahit olmuşsunuzdur. Artık mutlaka daha genç birinin gelmesi lazım.

Zaten temelde büyük bir travma var. Yeniler en fazla eski travmayı tetikleyecek. Yenileri sürekli bununla karşılaştırıcaksın hangisi daha kötü diye. Değişim iyidir. Bu kadar yaşlı bir öğretmenin hala görevde olması büyük bir sorun. Eğer eğitim hayatınızda yaşlı bir öğretmeniniz olduysa;istemsiz unutulan cümleler/bilgiler, yapılan hatalar, cümle kuramayış vb. Çok şeye şahit olmuşsunuzdur. Artık mutlaka daha genç birinin gelmesi lazım.
Değişime ben de bütün kalbimle katılıyorum. Ben sadece kim gelirse gelsine karşıyım. Canım ülkemde hep torpillinin, liyakatsizin, yalancının sevilmesine serzenişte bulunuyorum. Kısacık ömrümüzde siyasi görüş fark etmeksizin bu kadar torpil görmek, yalana şahit olmak mide bulandırıyor. Umarım hepimiz için en iyisi olur.

• Bu boykot listesiyle CHP 'nin artık yerli ve milli olmadığını,
  • Baykal, ince gibi vatanseverlerin artık parti içinde olmadığını,
  • Tipitip Özgür 'ün İngiltere bizi terk etti demesi ve aşağılık aciz haliyle (neye karşılık terk etti acaba),
  • Yakıp yıkan vandalların tekrar piyasaya çıkmasıyla,
  • Ana avrat söven haysiyetsiz köpeklerin tekrar ulumasıyla,
  • Para kuleleri, itirafçı avukatlar, belediye başkanlarına rağmen,
  • Hala bu ülkede hırsızın hakkını bile savunan at gözlüklü bağnaz varsa,
  • Terörist cenazesi giden CHP'lilerin hâlâ ihraç edilmemesiyle,

CHP'nin Atatürk'ün partisinin rezalet vasat heriflerin elinde olduğunun bir kanıtı. Yerli ve milli olmayan koltukları çaldıklarını kâr sayan zihniyetin tezahürü. Daha listeye çok ekleme sayabileceğimiz bir konu baştan sona CHP.
Hakikaten ülkenin beka sorunu CHP. Bir tanesine yanlış diyenin canını okurum. Hepsi kanıtlıdır. Görmeyi istemeyen CHP'li gözüne soka soka itina ile anlatılır.

Porsche, Bugatti ve Lamborghini yok. Nasıl liste bu?

CHP Boykot Yap üzerinden resmi boykot listesini açıkladı.

Eki Görüntüle 2454027
Espresso Lab'ı boykot edip Starbucks'a gidenler kendileriyle çelişiyorlar. Neden mi? Starbucks yapmış olduğumuz linç üzerine zorla, 10 şubat 2023'te paylaşım yapmıştı. Linç etmeseydik, ne yardım edeceklerdi ne de paylaşım yapacaklardı.

Bir de utanmadan ilk günden 'biz desteğimizi verdik' demişlerdi. Yalana bak Biz neden görmedik sizin yardımlarınızı?

Ha bunlar yardım yapmış, ha yapmamış, linç üzerine yardım yapıyorlarsa samimiyetsizlerdir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı