Chrome vs. Edge

Edge, Chrome aynılar gözümde. Mozilla desen GNU, açık kaynak tamam da ben ısınamıyorum. Opera zaten bakkal tarayıcısı.

Anlamadığım "Google çok fazla ram kullanıyor." yazılıyor. Görev yöneticisinden baktığımda sadece 1200MB kullanıyor. Diğer tarayıcıları kullanmadığım için bilmiyorum bu değer çok mu fazla yani? Bana hep normal gelmiştir Google'ın tükettiği.

Reklam engelleyici de yarım yamalak çalışıyor. Sayfayı siyaha çevirme olayı da YouTube gibi en popüler sitede düzgün çalışmıyor. Edge çok daha iyi ve sade. Spyware barındırdığı neredeyse kesin diyebilirim. Elli bin tane bununla alakalı Reddit konusu da var. Bir tane YouTuber örneği vereyim size.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim Edge kullanmaya alışacağım o zaman. Ama arama motoru olarak Yandex kullandırtıyor bunun çözümü var mı? Yandex'i sevmiyorum.

Microsoft Edge en az RAM yiyen tarayıcılardan birisidir. Google Chrome çok büyük boyutlarda yerken Microsoft Edge sadece 300 MB'çık yiyor.
Teşekkür ederim Edge kullanmaya alışacağım o zaman. Ama arama motoru olarak Yandex kullandırtıyor bunun çözümü var mı? Yandex'i sevmiyorum.
Ayarlardan Google yapacaksın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı