Reklam engelleyici de yarım yamalak çalışıyor. Sayfayı siyaha çevirme olayı da YouTube gibi en popüler sitede düzgün çalışmıyor. Edge çok daha iyi ve sade. Spyware barındırdığı neredeyse kesin diyebilirim. Elli bin tane bununla alakalı Reddit konusu da var. Bir tane YouTuber örneği vereyim size.
Arkadaşlar, sizce Google Chrome'mu daha iyi yoksa Microsoft Edge'mi? Hangisi kullanılmalı? Nedenleriyle yazarsanız sevinirim.
Ayarlardan Google yapacaksın.Teşekkür ederim Edge kullanmaya alışacağım o zaman. Ama arama motoru olarak Yandex kullandırtıyor bunun çözümü var mı? Yandex'i sevmiyorum.
Microsoft Edge en az RAM yiyen tarayıcılardan birisidir. Google Chrome çok büyük boyutlarda yerken Microsoft Edge sadece 300 MB'çık yiyor.
Ayarlardan Google yapacaksın.
İyi yaptınız. Saçma sapan Çin işi program daha. Videoyu kaydırmışsın, yandan Instagram açmışsın. Ne yapalım ki biz bunu? İnsanları Opera'ya çekme stratejisinden başka bir şey değil.Hocam Edge'den yazıyorum Selam![]()
Hava için "Ram limitleyici" , "Reklam engelleyici" , "VPN" gibi şeyler gösteriyorlar.Fakat verileriniz güvende değil.Aşırı güvenliksiz bir tarayıcı.Chrome>edge
Hocam ben kullanıyorum memnunum niye öyle dediniz ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.