Chrome Yeni Sekme Virüsü

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar.

Son birkaç gündür açtığım herhangi bir sitede bir bölgeye tıklayınca o sekmenin aynısını ikinci sekmeye açıyor ve mevcut sekmede ne idüğü belirsiz bir link açılıyor. Herhangi bir uzantı da kullanmıyorum. Defalarca silip yükledim, virüs taraması olarak Windows Defender ile defalarca taradım ancak bir şey de bulunamadı.

Technopat Sosyal'i açıyorum, herhangi bir konu başlığına tıklıyorum, sosyali ikinci sekmeye atıp bu ve benzer sekmeler açıyor. İkinci sekmedeki sosyale gelip yine bir başlığa tıkladığımda aynı şey tekrar ediyor. Windows Edge kullanayım dedim, sorun burada da varmış kafayı yemek üzereyim.

366257
366258
366259

Son düzenleyen: Moderatör:
Defender yetersizdir. Kaspersky Free kurup tam tarama yapın. Kaspersky Free - İndirme & Kurulum - Technopat Sosyal

Ardından yönergelerine göre uygulayın.

Kaspersky hariç üç yönergeyi denedim, sorun hala aynı. Şimdi Kaspersky indirip deneyeceğim.

Adware Removal Tool 1 uyar bulup sildi.

AdwCleaner 56 tehdit bulup sildi.

Bildirim olarak hiçbir siteye izin verilmemiş.
(Düzeltme)

Sonucu yazıyorum:

• Dediğiniz üzre ilk önce Kaspersky ile tam tarama yaptım, bulduğu dosyaları temizledim ve sistemi yeniden başlattım.
  • AdwCleaner ile tarattım herhangi bir tehdit bulmadı.
  • Adware Removal Tool ile tarattım o da herhangi bir problem bulmadı.

Google ayarlardaki içerik ayarlarının herhangi bir sekmesinde izin verilmiş site olup olmadığın da kontrol ettim.

Şu an bir sorun yok gibi görünüyor, teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhaba bende ne yaptiysam olmadi karspersky programini indirmeden önce bir sistem geri yukleme yapiyorum eger sorun cozulurse size bilgi vereceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir üst mesajdaki arkadaş için söyledim.
Anladım, kusura bakmayın. :)

Merhaba ben de ne yaptiysam olmadi. Kaspersky programini indirmeden once bir sistem geri yukleme yapiyorum eger sorun cozulurse size bilgi vereceğim.
Kimi virüsler sistem geri yükleme olsa bile çözülmüyor, Kaspersky ile deneyin bakalım.

Bu arada, son durum nedir?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı