Chrome'da internet yavaşlaması

Emir Küpoğlu

Kilopat
Bilgisayarıma format attım ve GeForce Experience'i kurmak istiyordum.
Bir anda 20 KB/sn'ye sabitlenmiş gibi o civarlarda indirmeye başladı. Steam'den bir şey indirdiğimde 1, 7 MB/sn'de indiriyorum bu hızı arttırmanın bir yolu var mı? Yoksa 1 saat beklemek zorunda mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarıma format attım ve GeForce Experience'i kurmak istiyordum.
Bir anda 20 KB/sn'ye sabitlenmiş gibi o civarlarda indirmeye başladı. Steam'den bir şey indirdiğimde 1, 7 MB/sn'de indiriyorum bu hızı arttırmanın bir yolu var mı? Yoksa 1 saat beklemek zorunda mıyım?

Modemi resetle. Modem açıkken Power bölgesinde olabilir, mini deliğe iğne gibi bir şey ile 12sn kadar basılı tut nazikçe, tüm ışıklar gidince bırak kendini yeniden başlasın.

Format atılmış bir makineda virüs olması için, bilgilerin silinmemiş olması lazım, ancak modem reseti ile düzelir. O zaman eternet kartının güncellemesi eksik.

Aynı anda Chrome ve Steam indirme yapıyorsa internet hızının çoğunu Steam kullanır.
Tek başına Chrome ile indirme yaparken hız yavaşlıyorsa gerçekten ilginç. Başka tarayıcı ile deneyin.
Örneğin Microsoft Edge veya eski adı Explorer ile deneyebilirsin. Onda da yavaş ise sunucu kaynaklı indirme hızı düşmüş olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı