Tarattıktan sonra kaldır dedin ve PC kapandı, bir daha açılmadı, öyle mi?
Hayır taratma yapmadım. Yukardaki arkadaşın dediği temiz açılış işlemlerini yaptım hizmetleri falan kapattım. Böyle oldu.
Tarattıktan sonra kaldır dedin ve PC kapandı, bir daha açılmadı, öyle mi?
Yahu bende kendime kızıyorum.
Allah seni ne yapmasın.
Format at.Hocam bende anlamıyorum. Ne yapıcaz şimdi ? Bu işin sonu birisi ordan çıkıp format dicek diye üzülüyorum.
Hizmetleri aşağıdaki "Tüm Windows hizmetlerini gizle"yi seçerek kapatacaktın. Ah Gökhan ah. Ne işler açtın başımıza.
Format at.
Hizmetleri aşağıdaki "Tüm Windows hizmetlerini gizle"yi seçerek kapatacaktın. Ah Gökhan ah. Ne işler açtın başımıza.
Dostum şimdi Güvenli Mod'a girmen gerek. Bunun için de BIOS'a girmen gerek.
Ardından giriş yapıp tüm hizmetleri aç. Daha sonra sistemi yeniden başlatıp, dediğim yeri seçerek gereksiz tüm uygulamaları devre dışı bırak.![]()
Onu belirtmeyi unuttuğum için kendime inanamıyorum.İnsanız hata yapabiliyoruz. Bu konuda özür dilerim @Berkay Lokmacı.
Güvenli moda BIOS'dan girmeyeceksin. Bağlangıç Seçenekleri üzerinden gireceksin. Bunun için bilgisayarı Shift ile yeniden başlatacaksın.Hocam BIOS'a girdim. Devamını detaylı anlatır mısınız ? Güvenli moda BIOS'dan nasıl girebilirim ?
Bak bende hata yapmışım. Tam sopalığız di mi?Hocam BIOS'a girdim. Devamını detaylı anlatır mısınız ? Güvenli moda BIOS'dan nasıl girebilirim ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.