Chrome'da Kendiliğinden Sayfa Açılması

Hocam bende anlamıyorum. Ne yapıcaz şimdi ? Bu işin sonu birisi ordan çıkıp format dicek diye üzülüyorum.
Format at. :ıslık:

Hizmetleri aşağıdaki "Tüm Windows hizmetlerini gizle"yi seçerek kapatacaktın. Ah Gökhan ah. Ne işler açtın başımıza.

Dostum şimdi Güvenli Mod'a girmen gerek. Bunun için de BIOS'a girmen gerek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ardından giriş yapıp tüm hizmetleri aç. Daha sonra sistemi yeniden başlatıp, dediğim yeri seçerek gereksiz tüm uygulamaları devre dışı bırak. :kahve:

Son düzenleme:
Format at. :ıslık:

Hizmetleri aşağıdaki "Tüm Windows hizmetlerini gizle"yi seçerek kapatacaktın. Ah Gökhan ah. Ne işler açtın başımıza.

Dostum şimdi Güvenli Mod'a girmen gerek. Bunun için de BIOS'a girmen gerek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ardından giriş yapıp tüm hizmetleri aç. Daha sonra sistemi yeniden başlatıp, dediğim yeri seçerek gereksiz tüm uygulamaları devre dışı bırak. :kahve:

Hocam BIOS'a girdim. Devamını detaylı anlatır mısınız ? Güvenli moda BIOS'dan nasıl girebilirim ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı