Chrome'da Kendiliğinden Sayfa Açılması

Hesabınızın şifresini Windows kurulduktan sonra hiç değiştirdiniz mi? Hatırlıyorsanız eski şifrelerinizle girmeyi deneyiniz.

Komut Satırı'nı açıp şu komutu girip yeni hesap oluşup oluşmadığını kontrol edin.
Kod:
net user username password /add

Son düzenleme:
Yardım edicek var mı ? Olay zaten farklı yerlere saptı. Bilgisayarı kullanamıyorum artık. Keşke virüslü kalsaydı [emoji23].
Güvenli başlattığın halde şifre mi istiyor?
Şifreyi giriyorsunu ancak yanlış mı diyor yoksa şifreyi giremiyor musunuz?

Sağ alt köşeden wifiye bağlanarak Microsoft hesabınıza giriş yapmayı deneyin.
Klavye çalışmıyor olabilir, kontrol et.

Aynısını bende yaşamıştım eski bilgisayarımda ama bu sebeplerden değildi. Giriş sorununu yedek olarak kullandığım yerel hesap ile giriş yaparak Wi-Fi bağlantısı yaparak çözmüştüm. Yerel hesap olmaması biraz sıkıntı yarattı.

Güvenli başlat dediğimde tekrar aynı şifre ekranı geliyor. Şifreyi doğru girdiğimi bildiğim halde açılmıyor. Wifi'ye bağlanamıyorum.
Klavye çalışıyor. Bildiğim kadarıyla tek sorun bütün hizmetleri kapattığım için oldu. Zaten korkuyordum burdaki yetkililer dışında birisinin dediğini yapmaktan. Yetkililer konu ile pek ilgilenemediler yaptım ve böyle oldu maalesef [emoji23].

"Ağ ile güvenli modu aç" seçeneği ile mi güvenli moda giriyorsunuz?

Hayır. Başka farklı bir seçenek var o ile giriyorum. Adını unuttum.
O seçenek ile girmeyi dener misin? 4 yerine 5 veya 6'ya basacaksın. Hangisinin "Ağ ile güvenli mod" olduğunu bilmiyorum. Yine Wi-Fi bağlantısı kuramazsanız o mod üzerinde kablo ile bağlantıyı deneyin. İşe yaramazsa yukarıda ki mesajda belirtdiklerimi dener misin?

Deniyorum.

Ağ kablosunu taktım fakat aynı. Ağ ile güvenli modu açtım aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…