Chrome'da YouTube kasıyor

nobelllll

Zeptopat
Katılım
3 Mayıs 2024
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, bilgisayarımın tek tek özelliklerini yazmama gerek olmadığını düşünüyorum ki zaten video açamayan bilgisayar BİM'de satılan EBA canavarı laptoplar falan olur :D

Çift monitör kullanıyorum, bir yandan iyi üstü FPS değerleri ile akıcı bir şekilde oyun oynayabiliyorum ama YouTube'dan bir tane video izleyemiyorum... Video başladıktan sonra da kasmıyor aslında fakat durdur-başlat hareketlerini yaparken, sekme değiştirirken, videoyu ilerletirken vs aşırı bir donma söz konusu oluyor, bunu nasıl çözebilirim? Chrome ayarlarını sıfırlamadan çözebileceğim bir yolu yok mu? Bu arada rica ediyorum başka tarayıcı önermeyin çünkü zaten yaptığım işler sebebi ile halihazırda, Chrome, Chrome canary, Opera GX ve Brave kullanıyorum, hepsinde farklı işler var. Şimdiden teşekkürler.
 
Kalitesiz adblocklar kullanıyorsanız bunları kaldırıp deneyin ve üstteki arkadaşların dediği gibi donanım hızlandırma ayarıyla oynayın.
 
Kalitesiz AdBlock'lar kullanıyorsanız bunları kaldırıp deneyin ve üstteki arkadaşların dediği gibi donanım hızlandırma ayarıyla oynayın.

2 reklam engelleyici kullanıyordum biri hepimizin bildiği AdBlock diğeri bilinmeyen bir adblocktu, bilinmeyeni kaldırdım hala aynı, onun dışında donanım hızlandırma ayarı derken tam olarak neden bahsediyorsunuz?
 
2 reklam engelleyici kullanıyordum biri hepimizin bildiği AdBlock diğeri bilinmeyen bir adblocktu, bilinmeyeni kaldırdım hala aynı, onun dışında donanım hızlandırma ayarı derken tam olarak neden bahsediyorsunuz?
Google chrome ayarlarında "kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" diye bir ayar var. Onu kapatın, kapalıysa açıp deneyin. Ayrıca o AdBlock'ta bazen sorun çıkartabiliyor onu da devre dışı bırakıp tekrar deneyin.
 
Hocam dediğiniz ayardan sonra bir şey fark etmedi ama AdBlock'u kapatınca %90 oranında düzeldi çok teşekkür ediyorum aklıma gelmezdi fakat adblocksuz ne yapacağım :D bir öneriniz var mı? Bir de ekstra bir soru olacak ama "tamamen kaldırdığım" eklentileri tekrar görebileceğim bir alan var mı? Geçmişte indirdiklerimi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı