Chromeos canlı ders desteği var mı?

reinsy

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar kardeşimde çok dandikten bir laptop var. 2 GB RAM'i var, ekran kartı Intel HD Graphics Windows 10 bayağı kastığı için chromeos yüklemeyi düşünüyorum. Zaten sadece canlı derslere girmek için kullanıyor. Benim sorum bunda canlı ders desteği yani canlıders.exe EBA'daki canlı ders uygulaması bu işletim sisteminde dediğim programın desteği var mıdır? (Linux vb önermeyin lütfen)

Son düzenleyen: Moderatör:
ChromeOS çok fonksiyonel bir dağıtım değil, ki o da GNU/Linux tabanlı, Linux falan önermeyin demişsiniz ama.
Xubuntu öneririm, Windows'tan geçiş yapraken aşina olmakta sorun yaşamazsınız.

EBA'nın çalışacağını düşünmüyorum ama EBA'nın sitesinden Zoom için link alıp Zoom ile katılabiliyorsunuz derse. Konuyu bulunca atacağım buraya.
Buyrun.

Hocam Chrome OS sisteminde Android desteği var yani Play Store yüklü geliyor ama çalışması kesin değil çünkü EBA Android uygulamasından X86 doğal kütüphaneleri varmı bilmiyorum.

Hocam eğer Zoom yüklenmiyorsa tarayıcıdan girebilirsiniz ve Chrome OS yerine Xubuntu, Lubuntu, Linux Mint, Linux Mint Xfce, Zorin OS Lite kullanabilirsiniz.

Arkadaşlar kardeşimde çok dandikten bir laptop var. 2 GB RAM'i var, ekran kartı Intel HD Graphics Windows 10 bayağı kastığı için chromeos yüklemeyi düşünüyorum. Zaten sadece canlı derslere girmek için kullanıyor. Benim sorum bunda canlı ders desteği yani canlıders.exe EBA'daki canlı ders uygulaması bu işletim sisteminde dediğim programın desteği var mıdır? (Linux vb önermeyin lütfen)
Sanırsam bu script işinizi görecektir: sh4dowb/eba-canli-ders-crossplatform

Ayrıca ChromeOS Gentoo Linux tabanlıdır bu yüzden exe programları açamazsınız. Sadece tarayıcı kullanmak isteyenler içindir genellikle. Bunu dikkate alarak yükleyin.

Evet destekliyor. ChromeOS da Google Play Store u açıp EBA uygulamasını indiriyorsun. ChromeOS android ve Linux uygulamalarını açıyor.
Sanırsam bu script işinizi görecektir: sh4dowb/eba-canli-ders-crossplatform

Ayrıca ChromeOS Gentoo Linux tabanlıdır bu yüzden exe programları açamazsınız. Sadece tarayıcı kullanmak isteyenler içindir genellikle. Bunu dikkate alarak yükleyin.
ChromeOS'a Android ve Linux uygulamaları kuruluyor. ChromeOS'un içindeki Google Play Store ile apk ler kuruluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı