ChromeOS Flex yüklenmiyor

HEMIRUS

Hectopat
Daha fazla  
ChromeOS Flex'i SSD'ye kurmak yerine flash bellekten çalıştırmak istiyorum fakat kurulum ekranında Google hesabını girdikten sonra 'l*tfen ekleyin' ekranında saatlerce takılı kalıyor, bazen de tekrar Google hesabımı girdirip tekrar takılıyor. Harici hard diskimde aynı işlemleri yapınca sorunsuz kurabiliyorum. Fakat Kioxia USB 3.2 64 GB flash belleğimde olmuyor bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkür ediyorum.

ChromeOS Flex'i SSD'ye kurmak yerine flash bellekten çalıştırmak istiyorum fakat kurulum ekranında Google hesabını girdikten sonra 'l*tfen ekleyin' ekranında saatlerce takılı kalıyor, bazen de tekrar Google hesabımı girdirip tekrar takılıyor. Harici hard diskimde aynı işlemleri yapınca sorunsuz kurabiliyorum. Fakat Kioxia USB 3.2 64 GB flash belleğimde olmuyor bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Aynı USB'ye kurulum yapmaya çalışıyorsanız olmaz. 2. Bir USB'ye kurulum yapmaya çalışıyorsanız bir şey diyemem. ChromeOS Flex çok kısıtlı ve yetersiz bir işletim sistemi. Daha düzgün bir Linux dağıtımına yönelin derim. Hem kurulum yapmadan live ISO halinde kullanma şansınız bile mevcut çoğu dağıtımı.

ChromeOS'ta kurulum flaşı üzerinden kullanılabiliniyor diye biliyorum internetten çoğu kişi böyle yapmış hatta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı